Nem egy vidám látvány hogy 13 órakor még egy darab vétel sem volt csak támaszra öntögetés. Tehát ma 4 órányi kereskedés alatt nem volt olyan élőlény a földön aki 243Ft-ot érdemesnek látott volna befektetni az Opusba. Piszkosul fog csodálkozni az unokám mikor megörökli a pakkom.
Tkp. nem rossz ez. Régi bevált recept. 60-80 évet leélsz sugárzó optimizmusban, reménykedve a szép fényes jövőben, ma ugyan rossz, na de majd holnap! És bár Godot nem jön el, de ez a reményteli bizakodás kellemessé teszi az életedet. Persze anyagi téren meg kell fizetni érte...
Egy első körös 611ft-tal a bizalmat el lehetne kezdeni helyteállítani, utána viszont lehetne valami olyat jelenteni, bejelenteni amivel még tovább hízhatna a Mészáros birodalom és a kisbefektetők vagyona is!!
Nos én ( magam nevében nyilatkozva ) Figyelem a beszámolóit, és azokat a fejleményeket, melyben a Mészáros és azon belül az OPUS érintett lehet. Ez számomra hiteles és szilárd. Ami Papayát illeti, nos múltkor bejött és részvényesként nem is lehet más érdekem, mintsem az, hogy hajrá... Te nem hiszel neki , nincs is ezzel semmi gond.
Számomra nem hiteles, jövendölés kategória. Meg persze “üzenet” hogy tartsd szárazon a puskaport mert bármelyik percben jöhet….. Mondjuk az szomorú hogy ennél a papirnál csak ez maradt a befektetőknek….jövendölés, kristálygomb, javasasszony, sárkányfű árus…..meg a néma Bejácska….
Ez volt az utolsó : 2021. 07. 14. 08:11#83861Jó reggelt uraim! Egy kicsit nyújtják mint a rétestésztát de jönni fog. Még egy kis türelem.)) Én hiszek neki :) )
Tolat ? Csak egy picit aztán fel... a záró a lényeg. Bár nyár van. A 4Ig magát veszi, szerintem ennek oka max az, hogy kevesebb legyen a közkéz, Jászai hasonlóan az OPushoz Holdingot akar. Ennyi, Ha vége a rv vásárlásnak, akkor lejjebb megy... De még mindig 1000 alatt a 4ig. Ennyit róluk. Opus tekintetében még Mészáros sem érte el megszólalásával a kívánt árfolyamot. Hiába casht kell ide forgani...
NEW OPUS GLOBAL