jobban örültem volna, ha a cikk írója, meg lölcsi is képben lenne (81+ volt a max, 39+ a célár és marhára a legkisebb visszapattanást produkálta a pánik óta), de hajrá te fos!
Majd szólj rám, hogy mikor kell itt lekapcsolni a villanyt és utóljára becsukni az ajtót!, ha netalán kivezetnek a papírt velem együtt :) Ha véletlenül nem venném észre. A "faterod" a példaképem. :) Egy ismerősöm aki opus részvényes szintén mindig azt mondja, hogy egyszer csak megunják az itteni szarakodást az árfolyamban a nagyok. És felrántják. En meg csak remenykedem, hogy en nem unom meg hamarabb :)
800Ft... egy extrém túlárazás volt, saját tőke 346, Lölő (pontosabban a mögötte álló szakik) véleménye szerint 350, Equilor elemzése szerint 395 a reális ára - jelenleg... tehát ha te azt hitted, hogy 800Ft-ot ér, akkor valóban nevethetsz magadon... ez hosszú évek múlva lehet annyi majd... abban viszont igazad van hogy a tőzsde a jövőt árazza... csak éppen ez is dinamikus, hol súlyosan felül- hol alulértékeli... sztem mindenki kitalálja, hogy most éppen melyik végletet látjuk és ennek megfelelően dönti el mit tegyen...
Az elotte levo ontes is az ove volt.Ugy jott ki a kerek 100K.Na az ilyen kreteneket rugnam fel a holdra aki 100K-t a piacra szor.Mocskos speki az ilyen.
Kedves G Péter! Akkor ezek szerint nem te voltál az a csík 250 ft felett? :) Nehez ezt az árfoyamot ép ésszel kibírni. A reménykeltésben nagxon profik. Sajnos az en kereskedési stratégiám az, hogy ha lentebb van az árfolyam, ami altalaban belevételem után még lejjebb megy. Eladni meg nem igazán szoktam. :)
Mert ezen a képen csak egy doppelgänger van. Ceausescunak pld. 4 volt, az északkoreai törpének is van vagy hat. Ez egy másik személy. A mondatok is már-már értelmes magyarsággal szerepelnek a cikkben, kizárt h. ezeket a valódi lölö nyilatkozta.
NEW OPUS GLOBAL