Nem játékos az ellenzéki oldalon. Eszköz. Így a Momentum ami liberális és erős fejlődő párt lehetett volna , de a ló fenekére ültek... és a a balos erőszakos ideológiával... csak veszteni tudnak. Nekem itt Kispesten vitám van Anikóval ( Momentum ) de mindig rá kell, hogy ébredjek, hogy csak energiát pazarlok... Sokszínű" fejére összeszorul a hátsóm, annyira bekapcsol a vészvillogóm... = EZ bitang jó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++ Egyszóval a Momentum nem a jövő.
Na akkor most Mészáros az élre állt, akkor remélem akikhez direkt szólt, felébrednek és és az árfolyamot helyére teszik.akkor visszaáll a bizalom, ha a trend tartosan fordul, akkor lesznek alapok is akik belevesznek. A Pénz itt van nekik is. Több mint nekünk.
A jelentés ami hamarosan napvilágot lát fontos, de nem elegendő .
Látom a kis 40 kg-os Fegyőrke is pattogni kezdett az FB oldalán az interjú kapcsán... ha csak ránézek a "sokszínű" fejére összeszorul a hátsóm, annyira bekapcsol a vészvillogóm...
"Talán Andi keze van benne, nem tudom, de ez az irány jó lesz." . Az emberek elsőre leginkább gúnyolódnak Lölőn, a változásán, a nőjén, de lehet, hogy pont most, pont Andrea miatt szedte össze magát, rendezte az életét, és mivel az Opus is az élete része, így azt is? Majd kiderül. Én szurkolok az iránynak, sőt azt sem bánom, ha 200 kilósra hízik, csak pörögjön a részvény minél feljebb, mert ami eddig volt, az minden csak nem bluechip... . Vagy ha csak egyszeri felrántás, akkor tényleg legalább Andrea keze járjon, a részvényesek f...át (fórumát) fényezze. :D
És meddig tart ki? Mert minket inkább ez zavar, hogy van egy felszúrás, aztán ennyi. Legyen folyamatos felszúrás, egyre feljebb és feljebb és feljebb és... Na az már valamilenne. Eddig a szokásos műsor volt. De legalább nem lett piros.
Ma a hírek OPUST is említették, és a Góré szólalat fel. Nagyon helyesenkommunikállt. Ezért hány de hányan szólalatak fel itt és másutt. Évek teltek el. Ekkora cégnek bizony hitelesen kell megszólalnia felelősség elviselésével, és persze érdeknek kell lennie, hogy minimum elérje a Fúziós szintet... mert a cég értéke eléri... Talán Andi keze van benne, nem tudom, de ez az irány jó lesz. Transzparencia eleme a kommunikáció vállalva a kényelmetlen nem alá kérdezéseket is.
záró 245 Ft 8.226 DB +17 +7,46% Forgalom : 357.088.515 Ft 1.449.456 db Szép záró hétvégére. Lehet a béten rávertünk emelkedésben sok részvényre, Ennek folytatását remélem ...
NEW OPUS GLOBAL