Teljesen igazad van. Ez a duma, hogy lenyomják az árat, nevetséges. Nincs vevő. Ezt a forgalom is alátámasztja. A piac már csak ilyen. Van, mikor a vadász a sok, van mikor a fóka.
Nagyon sok ember, nagyon sokat nyert ezzel a részvénnyel. Bármikor ki lehet szállni, ha ennyire rossz ez a papír. Még válóper sem kell, csak egy gombnyomás. A házastárs is viszi a vagyon felét, ha elválnak útjaik.
nem az a baj, hogy adják, hanem hogy ilyen áron sincs vevő. Eladó mindig van. Jelentés előtt nem sokkal ilyen fos ár, hát, nem tudom. Valószínűleg az egyik legbennfentesebb részvény, és sehol vevő. 240-en már szerintem mennyiséget is kapna. Igazából elkeserítő. És igazából azt gondolom, hogy a jó eredményre sem lenne tartós vétel. Én már szabadulnék tőle és az áramat is egyre lejjebb teszem.Most Pl egy Richter certi long csere valószínűleg okos lenne...
Egyre fogy a türelmem már nekem is, nehezen viselem, hogy így atbasztak, hogy minden megy minden az övék már és azt a pár kisbefektetot így a szakadék szélén tancoltatják.
Ettől várod az emelkedést? Nevetséges! Ez a tőzsde, nem a három kívánság. Bemondásra kellene az árnak működnie? Amikor ok nélkül, csak lölö nevére rakétázott az árfolyam, akkor is panaszkodtatok? Én emlékszem a világrekord emelkedésre, akkora volt sokaknak a mellény, hogy az egekbe magasztalták magukat. Náluk kell keresni a pénzeteket.
NEW OPUS GLOBAL