Harmadszorra talán: szóval szerintem nem igaz. Ha megkérdezel 100 embert abból 90 azt sem tudja mi az az opus. A kisbüfi körben mindenki ismer olyat aki nagyon nagyot kaszált vele meg olyat is aki belekötött mint a cemet 600 felett. . A baj az hogy az Opus nem egyenlő sem ML-el, sem a Fidesszel. Viszont vannak benne kisbefektetők. Fő tulajdonos de nem tölt be vezetői szerepet.
Jól van, akkor mondj értelmesebb magyarázatot erre ami itt van, mert én nem tudok...és ne jöjjetek azzal, hogy beszállót csinálnak Tiborcz apjának a hawerjának...vagy ilyen vakítással...
Már hetek óta ezt a 260at szajkózod...ideje lenne elgondolkodni, hogy ha ilyen hírekre amik most voltak nem ment fel "csak" 260ra, ami tavaly év elején elképzelhetetlen lett volna, hogy egyáltalán ide lejön, akkor mi viszi fel...
Nem kell ezt magyarázni, összekötik az emberek a céget a Fidesszel, a Fidesz mindent kiment mert úgy látja van esély hogy jövőre nem nyernek, a jövő bizonytalan, ennyire egyszerű...
egy részvény befektetésnél 2 nehéz lépés van: jól venni és jól eladni. Én , ha vettem volna 1000 alatt, tuti már egy darab sem lenne belőle.Nem ér ennyit ez a cég (most), valaki pakkot vesz...vagy valakik.
NEW OPUS GLOBAL