Megvezettek mindenkit. 1000 opus 10000 konzum Mindenki jol fog jarni a fúzióval Külföldi tözsde Ezer ilyen olyan kamu Telekom minden amibol semmi nem lett igaz... Sok milliard bejott megrendeles, hol vannak, sorolhatnam sokaig
Én rájuk nem haragszom. Senki nem titkolta, kivel ülünk egy cégben. Azt is mindenki tudja, honnan van a pénz, milyen módszerekkel, és hogy vigyáznak rá, hogy abból más nagyon ne kapjon. De évente lesz/van egy lehetőség, mikor ezeket valahogy mindenki elfelejti, és jön egy felrántás. Akkor kell észen lenni, és nem beleveszni a rózsaszín ködbe. Akkor kell az álmok helyett elékezni arra, hogy mik az extra kockázatok. Az alapok ezt tudják, lehet, ki van írva a falra, hogy "OPUST SOHA!". A spekik hajlamosak szelektíven értékelni, ha a nagy profit lehetősége elhomályosítja az elméjüket.
Hajrá Opusz‼️🍀 ...az ne felejtsük el, hogy a 4ig kb. 2 hónap alatt 250 Ft –>5.500 Ft, ha az érdekek úgy kívánják, indulunk felfelé, jelenleg teljesen mindegy, hogy 200 Ft vagy 300 Ft....ez az Én privát véleményem‼️ Hajrá Opusz‼️🍀
Annyira bíztam benne, hogy ilyen áron már nem fogjuk látni. És 40K felett van a BUX, mi lesz egy 10%-os korrekciónál? A teljes 2020 év végi szép bika rajzolata odalett, kevereg a semleges zónában,támasz ez a 245, utána a 232, aztán 200. Felfelé most minden 5 ft-on van valami ellenállás, bomba hír vagy bennfentes vásárlás nélkül aligha viszi át őket, erőnek jele nincs. Sosem szerettem, de már kifejezetten utálom ezt a céget. Pedig csak magamra lehetek mérges, hogy nem stoppoltam ki mindent 280 alatt.
Amikor minden esni kezd akkor fog az opus kilőni és emelkedni az új csúcsok felé! Elan Musk is vehetne pár szàzalékot ebből a csodapapírból!!!! ML-kedj már!!!
NEW OPUS GLOBAL