Tegnapi eredményt látva döntést hoztam. Több mint 3 év kínlódás után megvárom az első negyedéves jelentést és ha nem szimpatikus, bármilyen is legyen épp a részvény ára én megválok végleg az opus részvényeimtől és az életben többet felé sem nézek. Nem lehet örökké várakozni és hinni az eljövendőben, mert itt nagyjából nem történik semmi, ami a részvény árának emelkedését okozná.
Tegnap még valami lényegest elfelejtettem, mert ez tényleg nem egyértelmű volt a megfogalmazásban. A Virág elvtárs pozícióba ne a mostani politikai elitet, hanem a helyükre készülőket helyettesítsd be.
Úgy is gyűlölet magvak vagyunk, ezért megosztok egy mai sztorit: Bejött ma a felségemék iskolájába két roma kölök, akiknek a jelenlévő szülei megkapták a szokásos tájékoztatást mi hogy zajlik a suliban. A szülő mondja, hogy majd a kölkök hoznak magukkal pizzát és hasonlókat, mert úgy is napi 8 ezret költenek reggelire, nasira. Erre mondják neki, hogy próbálnak itt a suliban (általános) az egészséges táplálkozásra odafigyelni, ezért pár dolgot (chips, energia ital, stb.) nem szeretnének, ha magukkal hoznának a gyerekek. Tudod mi volt a szomorú, hogy később kiderült, ezeknek a kölköknek ingyen jár a kaja, míg azoknak, akiknek a szülei valós bérből - de jóval kevesebből gazdálkodnak -, meg nem feltétlenül. Mondjuk hazafelé sem volt különb, amikor leszállva a buszról konstatáltam, hogy a jól táplált maszk nélküli bennszülötteink legfontosabb napi teendője az volt, hogy a Pólusba menjenek lófrálni. Szóval hibás a jelenlegi rendszer is, hogy még mindig vannak kiskapuk, de hogy egy olyan legyen ismét, amely alájuk játszik a "szeretet" jegyében, na az lenne a finis, mert ezt a dolgot még szélesebb alapokra terítenék.
Én azt hallottam, tényleg nagyon akarták, tolták a roadshowt keményen, de a befektetők,aggályaira, kérdéseire nem tudtak/akartak megnyugtató válaszokat adni. Nem tudnak annyira nyitottak, tiszták lenni, amennyire kell. Így szerintem elengedték a dolgot.
NEW OPUS GLOBAL