Elég sokáig tartott hogy reagáltál.Megkell gondolni hogy mit írj vissza?!Csak amit gondolsz azt írd,nem kell miattam finomítanod.Nem fogok megharagudni.
Örülök annak, hogy nem okolsz az árfolyamért . A Fórum hangulata olyan amilyen, nem célom hitegetni, vagy fel és lebeszélni. Ebben a Forbes, és a portfolio most a piacvezető. A Bizalmat nem tudom erősíteni, azt az árfolyam , forgalom és a vezetői kommunikációnak kell megtenni. Ebben remélem egyetértünk.
Nem Titeket okollak az árfolyamért,de Ti hozzájárultok a fórum hangulatához.De így tovább,erősítsétek a bizalmat.:D Azt írtam hogy miattad van itt az árfolyam???Valami félrement???
Kikérem magamnak, hogy susmotolok. Vádaskodsz. És én reagálok, a helyett, hogy kitiltanálak személyeskedés miatt. Nem miattam tart itt az árfolyam, bárhogyan erölködsz. Szóval ha itt akarsz irogatni, akkor ne személyeskedj. Nem nehéz. Vitának híve vagyok, támadásoknak nem .
Törölt felhasználó2021. 02. 15. 18:16
Egyébként látszik a topik döglődése egy jó ideje,ezt a vak is láthatja,-meg van mérgezve!
Ha már a topik gazda is susmutol a fórumtagok háta mögött,a tuti infóssal,akkor minden forumon lévő nyugodtan gondolhat arra,hogy át van baszva,-ami úgyszintén nem a bizalmat erősíti.
Mi lesz ez fiúk,stratégiai megbeszélés?!?Na ezekre az elhallgatásokra is gondoltam egy korábbi hozzászólásomban: egyenesség,tisztesség.......Gondolom ez most betalált,ugye?Hitelesség,ezt pofázom mindig!!!!
Sziasztok, én nem nagyon foglalkoztam eddig tőzsdével (most sem kellett volna...) és pl. nem tudom, hogyan van, hogy az utolsó kötéshez képest ami 256 volt, a vége 259 lett ? Ez most egyébként pozitív elmozdulás az eddigiekhez képest, vagy ne nagyon reménykedjünk...
NEW OPUS GLOBAL