A Fundamentum stabil, és nyereséges, sőt növekvő. Az árfolyam pedgi ezzel szemben van. Akinek van feljebb idegesítő, dühítő, pláne úgy, hogy 2,3/ 3 éve vár . Nem egyedül. Olvassa a Fórumot, kommentet ír, vagy szebben fogalmazva a véleményét, mely érzéseit, vágyait jelenítí meg, ez tök természetes. Normális. Ha bárki venné a bátorságot, hogy megnézze mi áll az OGY költségvetésben, mennyi pénz jön a Brüsszelből, és ezáltal is milyen források fognak megjelenni a pl a Budapest-Belgrád vasútban megjelenni, amiről tudjuk hogy LESZ, valamint tudjuk hogy megvan a TITÁSZ, és tudjuk azt is, hogy lesz még energetikai cég, akkor hogy a büdös fenébe tart még mindig itt az árfolyam, és ha azt vesszük figyelembe,. hogy az OPUS GLOBAL NYRT részvényeinek közkézhányada alapján kb 253.780 ezer db részvény van, aminek egy része forog. Az OPUS GLOBAL TAVALYI eredménye alapján a 4.-ik helyen végzett annak tekintetében, hogy mekkora a cégértéke. Ugyanakkor idén 300 milliárd feletti árbevétel lehet. A forgalom 2019-ről 2020-ra esett. ugyanakkor összevetbe a 2020/2021-es évet . Forgalom : -42 milliós visszaesét ( 1 heti ) Árfolyam : 2020-ban 1 hét alatt estünk -22 Ft-ot. Most idén : -3,5.
320-as árfolyamnál engem sem zavarna. De igy, kicsit azért idegesítő. Egy zöld nap után újra piros jött. És kitudja mi vár ránk a jövőhéten. Jó lenne nekünk is a tavaly évi záró felett lenni mint az összes többi részvény van. Ráadásul ide még a pénz is folyik befelé. Nem úgy mint sok rallyzónál, mert ott még ez sem mondható el.
De nem gond ezért szeretem olvasni.Kicsit olyan mint a 20- as évek chicagoi maffia.Mindig lesz egy állóhely a dokk mellett az öbölben.Tetszik! Abba ne hagyjátok!
Te még nagyon új csajszi lehetsz itt, igazán visszaolvashatnád a topikot. Az előző kettőt is. Ahelyett, hogy butaságokat írogatsz. Nem 800nál vettem, de sztem te meg sehol sem. A beszédstílusból egyértelmű már, a sokadszorra kitiltott "kiskedvencünk" lehetsz. Sokáig nem bírtad ezúttal sem. Viseld férfiként, ha kitesznek vhonnét. ;)
sziasztok, nem vagyok egy opus párti, de úgy érzem, hogy hamarosan nyomnak egy zöld gombot, kitartás, jövőhéten veszek én is ...olyan 350-400 körülire teszem az első kört
NEW OPUS GLOBAL