Lesz is!!!!! Az események, bejelentések felfognak gyorsulni január illetve februárban és nagy volumenű bejelentések lesznek itt. A viták és ellenségeskedések végett a " tippjeimet" :)) most nem írom le.
Igen. Érezhetően forr benne a düh... nehogy rámenjen az egészségére... ilyenkor kell a tőzsde és a fórumok közelébe se nézni, és felmenni a hegyekbe egy olyan házikóba, ami 30km-re van bármilyen lakott településtől és hallgatni a birkák bégetését és a madarak csicsergését :)
17 minusz, anélkül, hol nyíltan szidtam volna a rendszert. Szerintem alapvető, hogy az ember tisztában van vele, mivel kezd. Attól még kedvelheti. Júlcsi is dögös nő, csak kicsit csapodár. Attól még elmegyek vele pár körre, de feleségül venni nem fogom! Ilyen az Opus is. Tudni kell, hogy ez egy bennfentes cég, rossz tulajdonosi szerkezettel, traszparencia nélkül, politikai kitettséggel.Ettől még lehet rajta keresni, és a következő napokban fogunk is mindannyian! De azzal, hogy tudod, mivel állsz szemben, megóvhatod magad a kellemetlen ,meglepetésektől é a beragadástól. Mindegy is, holnap nagy nap lesz. Technikailag, aki hisz benne, ezek a nehezebb szintek (ellenállások) szerintem: 285, 324,346,395-400, 485.
Pontosan. Ezt mondta az OPUS ( Szerintem egyet gondoltok ) A Társaság a Megállapodás kötelező jellegéből fakadóan tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket,
hogy a most bejelentett szerződéses keretrendszer a korábban bejelentett stratégia
megvalósításának fontos lépéseként megalapozza az OPUS GLOBAL Nyrt. energetikai
portfolióját (Energetikai Divízió) és egyben erős alapot jelent e divízió további bővítésére és a
transzparens működtetés kiépítésére vonatkozóan
Azt kívánom, hogy addig legyen egy szép árfolyam, hogy mindannyian megtaláljuk a számításunkat ....és senki ne maradjon ebben a jakiban többé! Nos a mondan első és második felével egyetértek. 2022-ig tartom. Remélem addigra jelentősen 1000 felett leszünk.
Ezeknek a beírásoknak mi értelme van?Miért jó egyeseknek,hogy számokkal dobálózva beültetik a most frissen érkezőket?Rendben,hogy nem fórum alapján kereskedünk de egy jó páran igen.És ha nem 300 felett hanem 270 alatt leszünk akkor mit csinálsz?Elmondom,ledadogsz mint a Deltában..
Galbubu! Szerintem rádférne legalább 2 hét pihenő. Pihenj, lazits. Élj a családodnak kicsit és, felejtsd az Opust kicsit. Mire visszaérsz már 300 felett leszünk.
Akkor már mindenki tudja, hogy mi volt ez a +20% az elmúlt hetekben. A bennfentesek tudták, megjátszották. CECE-nél kiszálltak. Pont. Persze lehet még emelkedést várni, de aztán nehogy pofára esés legyen. Tegye mindenki azt, amit jónak lát, de ha valaki jön és mindenféle csillagászati árfolyamot jósol még idénre, meg azt mondja, hogy TA van, kitörés, és el is hiszi, akkor csak magára vessen...
Engem mégegyszer nem etetnek meg a hülyeségeikkel az biztos. Jöhetnek itt nekem bármilyen tervekkel, ahhoz az is kellene, hogy a világ is bull maradjon jövőre is. Az tuti, hogyha a TA kedvezőtlen irányt vesz majd, azonnal kiszórom piacin az egészet. Sőt ha jövőre bull marad a világ, akkor is ki kell szállni majd innen legkésőbb jövő ilyenkor, mert a választás hatalmas kockázat lesz majd. Azt nem szabad részvényben megvárni, inkább visszaszállni majd ha úgy látjuk jónak. De látjuk, hogy a legutóbbi 2/3-ad is mire volt elég, max 2 napi emelkedésre! Azt kívánom, hogy addig legyen egy szép árfolyam, hogy mindannyian megtaláljuk a számításunkat és senki ne maradjon ebben a jakiban többé!
NEW OPUS GLOBAL