Annyira jól megy nekik, hogy a mozi+ csatornába szórják nyereségüket. Több reklámot láttam, hogy a szórakozásomat ők támogatták. Amikor a vajna tv2-jébe tömték a pénzt, azt is kitalicskázták a hátsó ajtón, a cég meg mélyen veszteséges volt.
Az R-Kord ugyan az előző két üzleti év eredményeit nem érte el, de így sem volt okuk panaszra, a 35 milliárdos árbevétel és 4 milliárdos profit mellett. Mészáros és Mészáros 87,4 milliárdos árbevétellel és közel 12 milliárdos adózott nyereséggel abszolút rekordévet zárt Ha mindkettő idejönne 100%-ban az lenne a durranás.
A Magam részéről nem látnám ezt problémásnak :) Az az igazság, hogy bárki akit kitiltok, más néven másodpercek alatt vissza tud térni. Szóval a kitiltás nem a leghhatékonyabb fegyver... sajnos.
Egy kicsit csalódott vagyok. Az MCC 100 milliárdot kapott Karácsonyra. Mintha mirólunk kicsit elfelejtkeztek volna. Én tudom, hogy ML egy szerény ember, na de mégis. A BUBE emelés helyett valami személyeset, szívhez szólót vártam volna.
"És azt pletykálják hogy R-Kord jön be 100%Opusba." . Már megint ezek a fránya pletykák... . Gyuri! Már vissza is tért Borkai-nex. Eddig tartott a kitiltás.
NEW OPUS GLOBAL