macey - lehet pihenned kellene, szerintem a 4IG fanatizmusodat nem itt az Opus fórumon kellene kiélned, annak ellenére, hogy most tényleg felétek fúj a szél. Továbbra is tartom, hogy 4IG csak egy állomás.. És kérdezem: MIT VETT A 4IG ma?
Megvettek valamit aminek a finanszirozasa meg csak elviekben van meg.Mire ez vegbe megy meg honapok kellenek.A sok kis okosra raszortak a cuccost.Lassan elolvad a zold mezo.Tomik szerencsetleneket.Vettek valamit amit meg gozuk sincsen hogyan fizetnek ki.Komoly uzlet lehetett.Mutyi.
Igazad van.. -5% nagyon mocsok. Teljes agyvérzés. Semmi gond. Most bemenekült mindenki a 4ig-be. Gratulálok hozzá. Jelenleg egyébként +2,5% on áll a +6% helyett.... Icebert 160k eladóval. Félreérted.. Nekem tényleg semmi bajom a 4IG-vel és azokkal akik részvényesek. Örülök a sikerüknek. Számomra az érthetetlen hogy ezt lufi ügyletet ennyire bekajálta mindenki.. Bmmeg.... 4 év névhasználat... ennyi
Köszönöm. SZámomra ez fontos A T-Systems felvásárlásának finanszírozásáról Olyan vegyes finanszírozási megoldásokban gondolkozunk, amely a vállalat számára egészséges tőkeszerkezetet biztosít az akvizíciót követően. Saját forrásaink felhasználása mellett, többféle konstrukció kialakításán is dolgozunk. Ebben bankhitel, kötvénykibocsátás, illetve intézményi befektetők bevonása is beleérthető. Korai erre a kérdésre jelen a szakaszban végleges választ adni.
Pontosan. 1. KKV üzletág kiszedve 2. Megszerezte a jogot hogy értékesítse a Magyar Telekom szolgáltatásait nagyvállalati és állami szegmensben 3. Most kezdődik az átvilágitás, azt sem tudják hogy ez mennyibe kerül és azt sem tudják miből veszik meg... ja bocs hitelből 4. A 4IG 4 évig használhatja MAGYARORSZÁGON a T-SYSTEMS nevet. Utána nem... Ez egy vicc gyerekek. Egy brand licenset vett Jászai...
Az ördög a részletekben lakik. A Tsystemet idegen forrásból vásárolják meg. Én azt mondtam, hogy nincsen rá pénze. Egyenlőre szándéknyilatkozat van a 2 fél aláírásával . Ár és részletek nélkül ami lenne a tájékoztatás alapja.
Amit állítottam vállalom. kérlek ezt is fogadd el : TSystem : A cég kifejezetten alacsony marzsokkal működik, ami egyrészt következik az integrátori szerepből (az alvállalkozókat is ki kell fizetni), de az sem világos, hogy a költségek könyvelése az anyacég relációjában hogyan történik, mindenesetre a közepes egy számjegyű EBITDA-marzs és az 1-2 százalékos nettó eredmény marzs beszédes+ Vagyis az ársáv 30 és 83 milliárd forint között szóródik, a sáv közepe pedig 56 milliárd forintra jön ki, annak a közelében lehet reális a tranzakció. Én azt állítottam, hogy az eredménye , béten megjelentetett üzletei nem fedezik a vételárat és ha már vételárról beszélünk.... Te fogadd el, hogy addíg amig a vételár illetve a PONTOS FORRÁS nincsen, addig minden játszhat, akár tőkeemelés is, ami megváltoztatja a főrészvényesi tulajokat, amiben OPUS emelkedés is lehet, de akár az is, hogy a KONZUM BEFEKTETÉSI ALAPKEZELŐ ZRT is résztvesz a vásárlásban ... valahogy .... Ja és A Tsystemet nem vették meg, csak egy részét.
NEW OPUS GLOBAL