Macey... 4ig-t vesznek az emberek. Mai napon valakik leverték az árfolyamot úgy hogy pl az elmúlt 10 percben 50 ezres pakkokat csak délután több százeres pakkokkal verték lefelé. Ezt nem kisbüfik csinálják.. és szerintem már nem is spekik.
De jól írta. Nesze semmi fogd meg jól. Mit is vett? MÉG SEMMIT. Még le sem választották a KKV üzletágakat! Miből vette meg, Jaaah, hogy azt még nem tudják.. :-) looooser. Részvény kibocsátás? ez a legvalószínűbb. Kötvény? Ki venné meg ezektől? Max a haverok...nem egy létbiztonság így finanszírozni magad. Intézményi befektető? Ezen jót röhögtem....nah ezekben a lehúzó papírokban SOHA nem lesz komoly intézményi befektető!!! Ahhoz Nasdaq100ba kellene kerülniük :-) Nézz meg egy valódi BIDet, hgoy zajlik egy free marketen (USA) amire valóban lehet spekulálni. Kap egy bidet a cég és már tudja a piac, hgoy miből lesz finasnzírozva...részvény+cash, vagy csak részvény vagy kötvény kibocsátás. Itt meg semmi csak a nagy lőzung. Lófaszt vett ez nem céget...majd 6-7 hónap múlva. Ez egyre volt jó, hogy kommunikálták a semmit, hogy az arcodba öntsék részvényt. Semmi másra. Ha egy prudens cég lenne, akkor már a tranzakció több részletével is előálltak volna.
Gyuri ne haragudj, de eddig is totál mellélövés volt amit gondoltál erről a témáról. Nem lesz az Opusé ez ma már a napnál is világosabb. Az Opus a 4iG-ben lévő részvénycsomagja erejéig az áfolyamnyereségből részesülhet. Ez van. Fogadd el.
Egyre inkább úgy tűnik hogy lóxxxt sem vett a 4IG csak a brandet és a kormányzati projekteket. Egy szánalmas lufi ez az egész ügylet. Az hogy mi meg esünk, úgy hogy a résztulajdonunkban lévő cég akvirált teljes mértékben ellentmond a józan észnek és a fundamentumoknak.
Hamarosan kiderülnek a részletek a vásárlást illetően. Kérdés hogy részvénycserés ügylet lesz, vagy kötvény, illetve belép-e az MKB ... nem tudom.. Mindenesetre valamilyen nyakatekert módon az OPUShoz fog kerülni...
NEW OPUS GLOBAL