A cégnek az lenne a célszerű hogy viszonylag olcsón vegyék a részvényeket de közben azért az árfolyam is fokozatosan emelkedjen mivel pár év múlva egy esetleges akvizíciónál saját részvénnyel fognak fizetni.Jövő évben az előző napi záróárhoz képest már +20%-os srv limittel fognak számolni.
Jó, de krrrv@sok a részvény darabszám. Azt még csökkenteni kell valahogy. Hosszú távon jobban járunk, ha ezeken az elmúlt 100-200-300-400-500 as szinteken megy az srv és majd kerül bevonásra, ami évekkel ezelőtt 611-en keletkezett.
Azt mondanám türelem, de most a piaci környezet épp jó lenne egy szép emelkedéshez. Át kéne gondolni, hogy stabilizálják a papírt a jövőben. Alul legyen stabil, ne felül lekorlátozott.
Szerintem meg éppen rövid távon nincsen benne potenciál amíg fogja az árfolyamot az 545-547 célár és srv limit,a jövő évi srv-nél viszont már a cégnek is érdeke lesz az árfolyam emelkedés.
Szerinted miért írtam, hogy rövidtávon látok benne pénztermelő potenciált? pontosan azt nézem, amit te is írtál... célárat és srv-t szem előtt tartva jelöltem ki a saját céljaim, ezért is írtam, hogy véleményem szerint rövid távon van benne potenciál
Mindketten helyes P/E értéket írtunk... mégis mások az értékek... a helyzet tisztázása érdekében annyi kiegészítést kell tennem, hogy hully-gully fórumtárs a 12 havi gördülő P/E rátát írta meg, én meg a jelenlegi várakozások szerintit. szóval mindketten jó értéket adtunk meg, csak egyikünk sem írta le pontosan, hogy melyik P/E rátáról is beszél. remélem így már pontos és világos :D
nem, egyáltalán nem vagyok profi. Attól még nem profi az ember, hogy árfolyamnyereséget ér el a tőzsdén... Mezei járókelő vagyok, ahogy a fórumozók többsége. Nem mondom meg a tutit, csak leírtam, hogy szépen hozott idén az opus, és hitet tettem amellett, hogy idén ez a papír még pénzt fog termelni... ha neked ebből az jött le, hogy profi befektető lennék, hát lelked rajta... de persze értem én a cinizmust ;) Egy szónak is száz a vége: nem voltam, nem vagyok és valószínűleg már nem is leszek soha profi befektető, egyszerűen csak próbálok minél több morzsát felcsipegetni, ami a nagyok asztaláról aláhull
NEW OPUS GLOBAL