Topiknyitó: betgyuri 2019. 07. 07. 22:40

NEW OPUS GLOBAL  

Létrejött az új Fórum.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
GoldGym 2019. 07. 10. 02:47
Törölt hozzászólás
NagyKópé
NagyKópé 2019. 07. 10. 00:13
Előzmény: #818  Törölt felhasználó
Senki nem ad kölcsön munkavállalókat. Én ilyet soha nem irtam.1. 4Ig meg fogja venni a T-Systems Zrt.-t ha lesz rá pénze és meg tudnak egyezni...2. A T-systemsből mindenki exitál aki KKV 3. Maradni fognak emberek a T-sysben, azok akik nem a kkv projekteken dolgoznak4. A Logot csak 3 évre adják oda a 4ignek azt is csak magyarországra.5. Szerintem ez egy jó deal a 4ignek mert egy csomó rövidtávú kormányzati megrendelést át tud venni. Ezzel gyorsítja a növekedését. De nyilván ennek az ára hogy vagy kötvény/hitel vagy befektető kell aki ezt finanszírozza. Van tőke pl: Konzum PE vagy OPUS aki ezt finanszírozhatja.6. Én örülök a dealnek nőjjön minél nagyobbra a 4IG!
#logofor3years
Törölt felhasználó 2019. 07. 09. 23:48
Előzmény: #816  NagyKópé
Mi értelme van lemondani a logorol ?nem hiszem hogy egy logó olyan sok pénz lenne.Most csak hasra utok legyen egy Logó 1miliard forint
Mi értelme kolcsonadni munkavállalokat
Mi erteleme lemondani a IT megrendelesekrol
Orban Viktorert?
Nem nem
jó sok készpénzt kapnak az egész cégért
NagyKópé
NagyKópé 2019. 07. 09. 23:42
Előzmény: #815  Istvan78
"Gyakorlatban szerintem egyébként az fog történni hogy úgy ahogy van mindent kipakolnak a T-Systemsből projekteket embereket mindent ami nem kormányzati projekthez kapcsolódik és utána fogják eladni ezt a kicsontozott céget a 4ig-nek. Ezt a macerát is csak azért teszik hogy Gellért villoghasson, azzal hogy ő bizony MEGVETTE a T-systemst. Aminek persze végül semmi értelme (pontosabban a jogászok örülnek majd mert több tízezer óra DD és cégértékelést számlázhatnak ki a 4ig-nek) mert egyszerűbb lenne a projekteket átadni 4ignévre..". 
NagyKópé
NagyKópé 2019. 07. 09. 23:41
Előzmény: #814  Törölt felhasználó
Nem. 
1. Kap Casht. 
2. Lemond a kormányzati projektekről
3.New mond le 1600 munkavállalóról. Nem tudjuk mennyiről mond le... ez majd ki fog derülni.
4. Logóról lemond itthon 3 évre. :) 
Istvan78 2019. 07. 09. 23:41
Előzmény: #812  NagyKópé
Benne vagy a 90%-ban?:) Mégegyszer: a 4IG megveszi a TSYSt, nem kormányzati munkákat vesz át.
Törölt felhasználó 2019. 07. 09. 23:39
Előzmény: #813  Törölt felhasználó
Eladja a saját márkanevet,hogy jót tegyen Jászai Gellerttel?Az 1600munkavalllaot még kolcsonadja hogy jót tegyen Orban Viktorral.3ev múlva még visszaveszi?
Törölt felhasználó 2019. 07. 09. 23:38
Előzmény: #812  NagyKópé
Senksem érti csak te.Legyszives magyarazd el mi értelme van annak amit írsz.Mert én speciel nem ertem.A Dt nek mi érdeke fűződik mindehhez?
NagyKópé
NagyKópé 2019. 07. 09. 23:31
Előzmény: #811  Törölt felhasználó
Én örülök a sztorinak hiszen az Opusnak részesedése van a 4igben.. csak azért írtam le mert az emberek 90% aki elolvassa a cikket nem érti hogy pontosan mi is történt. 
Törölt felhasználó 2019. 07. 09. 23:27
Előzmény: #810  NagyKópé
Jó legyen úgy.szunjon meg kit érdekel
NagyKópé
NagyKópé 2019. 07. 09. 23:25
Előzmény: #809  Törölt felhasználó
Ne vicceljetek már. Át lehet adni szerződéseket, engedményezni is lehet... van egy jópár mód arra hogy x darab szerződés miatt ne kelljen egy egész céget megvenni.
De mondom, végül teljesen mindegy lesz hogy megveszi-e mert 3 év mulva a 4ig könyvekben lesz egy cég aminek még a logóját sem teheti ki sehova. Igy kvázi az hogy T-Systems meg fog szünni itthon.
Törölt felhasználó 2019. 07. 09. 23:22
Előzmény: #808  Törölt felhasználó
Bocs egy utolsó gondolat.Lehet munkát venni -ugy hogy veszel egy piacot.Pl régen a Danone tejipari kft.Megvette a régi tejuzemet majd inkább a saját terméket árulta mint a régi magyart
Törölt felhasználó 2019. 07. 09. 23:20
Előzmény: #807  Törölt felhasználó
Ezért ment csődbe a Kinizsi nyomda .Mert saját pénzén elkezdte kigyartani a konyveket es ba...tak fizetni a kiadók.Olyan 90napos határidővel ....Tehát nem munkát veszünk (olyan is van ha egy céget felvasarolunk megvesszük a piacát)munkát vállalunk
Törölt felhasználó 2019. 07. 09. 23:17
Előzmény: #806  Törölt felhasználó
A kormányzati munkára pályázni kell ,nem megvenni :DEn is teszem fel jön hozzám egy kiadó hogy szeretne könyvet rendelni 10000darabot.Forditva mukodik.En fogok neki fizetni hogy legyen munkám :):) ekkora hülyeséget rég hallottam
Törölt felhasználó 2019. 07. 09. 23:14
Előzmény: #805  NagyKópé
Ahogy Viktor mondaná.Ez zagyvasag már megbocsasson :Munkát hogy lehet megvenni.Munkara palyazani kell .Munkát nem lehet megvenni :)
Sikeres pályázatot úgy lehet nyerni ha van megfelelő szakembergárda még cég ami elvégzi azt 
NagyKópé
NagyKópé 2019. 07. 09. 23:11
Előzmény: #804  Istvan78
Nem vezetünk félre senkit. Elindult egy tárgyalás sorozat arról hogy a 4ig megvegye a T-Systems kormányzati projektjeit. Az hogy ez milyen formában (cégfelvásárlás) fog megvalósulni és milyen forrásból most még nem tudni. Azt sem tudni hogy mekkora az a kormányzati projekt állomány, amit így megvesznek.  Gyakorlatban szerintem egyébként az fog történni hogy úgy ahogy van mindent kipakolnak a T-Systemsből projekteket embereket mindent ami nem kormányzati projekthez kapcsolódik és utána fogják eladni ezt a kicsontozott céget a 4ig-nek. Ezt a macerát is csak azért teszik hogy Gellért villoghasson, azzal hogy ő bizony MEGVETTE a T-systemst. Aminek persze végül semmi értelme (pontosabban a jogászok örülnek majd mert több tízezer óra DD és cégértékelést számlázhatnak ki a 4ig-nek) mert egyszerűbb lenne a projekteket átadni 4ignévre... 
Egy konkrétum elhangzott: a Logót megkapján 3 évre de csak belföldön használhatják. Így a felvásárlást követő 3. évben az fog történni hogy lesz egy cég amiben várhatóan addigra kifutott kormányzati projektek voltak tehát üres lesz és a 4ig bukta a logó használatot. Ezzel szemben a Magyar Telekomban az fog történni hogy a kivásrlást pillanatában létrehoznak egy T-Networks Zrt.-t ahova úgy ahogy van mindenki aki most a T-systemsben van átül (-kormányzati projektek) és innentől ezt a brandet fogják tolni KKV szegmensben. 
Istvan78 2019. 07. 09. 22:53
Előzmény: #801  NagyKópé
Mire alapozod azt, hogy a 4IG nem veszi meg a TSYS-t? Megveszi a részvényeit, ő lesz a tulajdonos, kivéve a KKV szektornak dolgozó részleget. Egyébként valószínűleg ez a kis pénz a nagyvállalati szektorhoz képest.
Jó lenne, ha ezeket a teljességgel félrevezető infó terjesztést abbahagnyátok.
NagyKópé
NagyKópé 2019. 07. 09. 22:32
Előzmény: #802  realmadrid
Nem tudni ebből hány alkalmazottat fog átvenni. Kikerül a kis és közép vállalati üzletág... 
realmadrid 2019. 07. 09. 22:30
Előzmény: #801  NagyKópé
Olvasd el még egyszer az erről szóló cikkeket, mtel közleményt. Azért itt többről van szó. 1600 alkalmazottal már lehet mit kezdeni.
NagyKópé
NagyKópé 2019. 07. 09. 22:10
Ide is leírom:
Mai napon három dolog derült ki
1. A 4Ig nem vette és nem is fogja megvenni a T-Systemset
2. Használhatja a logóját csak és kizárólag Magyarországon 3 évig
3. Átveszi a T-Systemsben jelenleg futó kormányzati projekteket. Ezek értékét meg fogják határozni, ezekért cserébe hitelt/kötvényt/befektetőt fog bevonni mert az biztos hogy most nincs rá pénze.

Topik gazda

betgyuri
betgyuri
2 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek