Szerinted bármilyen jelentéstől ez elindul felfelé? Nem gondolnám. Még nem érkezett el szerintem egy tartós növekedési fázishoz. Én személy szerint többszörösét várom a jelenlegi árfolyamnak, de nem ebben az évben.
Én nem várok árfolyamot nagyban befolyásoló jelentést, se plusz, se mínusz... Lényegében azt gondolom, hogy a egy gyengébb negyedévet betudnak a covidnak, ha úgy alakul és ennél sokkal rosszabb árfolyamot nem hiszem, hogy egy gyengébb jelentés indokolna (mert már most annyira szar). Másfelől egy jó jelentés némi nyereséggel nem fogja meghozni a kielégíthetetlen vevői kedvet, mert hiába a nyereség ha abból a tulajdonosok egy része nem profitál. Itt nagy árfolyam változás akkor lesz, ha valami nagy hal rászánja magát a vásárlásra. Addig csak sebtapasz nyílt törésre.
Ezt már a bennfentesek sem merik felhúzni ,mivel egyedül maradnak benne, nem csatlakozna egyetlen kis - közepes büfi sem akikre aztán ráönthetnék 😄 Olyan hatalmas mértékű a bizalomvesztés, hogy innen csak mindenki menekül!! Ettől függetlenül még lehet jó a gyorsjelentés!! Érdekes lesz 😄
Megtépték? Ne viccelj. Berángattak pár vevőt, (ha van még) majd holnap jön a szokásos lejtmenet, aztán azok is eladják bukóban. Kiváncsi leszek milyen trükkökkel jönnek a jelentésben és mennyivel csökken a saját tőke.
No gyerekek az ott1-ben is jött egy jó nagy minusz. Hogy a mi tökre nem lehet egyszerű számviteli trükkel eltüntették az egész első féléves bevételt. Lehet nálunk is ez lesz.
Nézd, tegnap megtépték ,,, valamire ment + 8.37% , 177.888.138 Ft forgalommal és 728.706Db részvény cserélt gazdát 238 Ft és 249 Ft között... de ettől nyilván az árfolyam a béka segge alatt van,
NEW OPUS GLOBAL