Erre nem válaszol senki a cég részéről. Ez egy független értékelés volt, mely a befektetőket egyértelműen befolyásolta. Ez volt a legnagyobb atbaszas
Törölt felhasználó2020. 09. 29. 18:58
2018 ősszel a vezetőség szerint 611 forintot ért. 2020 ősz, az equilor 354re értékeli. Opus vezetői, és a tulajdonos szerintem magyarázattal tartoznak, hogy mi a f@sz van, szerencsére kiszámítható a növekedés. Dzsubák, Mészáros Beatrix mit szól ehhez?
Nekem 2018. 03.eleje óta van Opus. Előtte, jól ki tudtam szállni a Rábából és azt, meg egy kicsit átraktam ebbe és a Konziba ! Egyelőre nagyon szomorú vagyok, de majd az unokám fogja learatni a hasznot... ! (remélem)
a 12 forint osztalék úgy jött ki az elemzőknek, hogy 15 Mrd-s profitot vár 2023-ra aminek a felét fizetné ki a cég osztaléknak... Szerintem a 15mrd profit elég alacsony... az 50% pedig simán lehetne magasabb... úgy akár a 24 forint is reális...
Van még tér felfelé, nagy mennyiségeket vásároltak be. A Forgalom jelentősen emelkedett. Tehát az ELEMZŐ CÉG jelentését rajtunk kívül más is olvasta, s readásul nem magyar volt. A jutalmat megérdemled, megérdemeljük. Tudom nyugtával dícsérd a napod, holnapi további erősödést várok.
A lófaszt lenne a pénzénél átlag évi 5 % inflációnál. Persze ez a 12 Ft elég komolytalan, én mondok helyette rögtön 24 Ft-ot, úgy sem kéri senki se számon.
Jó nap volt. A jelentés irányt mutat holnap. Nagyon izgalmas, teljesült a reggeli friss vételem, vàrom a holnapot. Lassan 3 éve van opusom, szóval valami szép jubileum jó lenne.
NEW OPUS GLOBAL