Én nem tartom valószínűnek hogy egy elemzés megfordította volna a trendet...itt a trendfordulóhoz az kellene, hogy Beatrix eltakarodjon első sorban és valami penge erős kezű, sikerorientált vezetőt tegyenek a cég élére! És a sunyizással végleg felszámoljanak...ne ML gyerekei és egyéb cégei csináljanak minden munkát opus helyett...ne szervezzenek ki cégeket nevetséges vagy ismeretlen áron, ne hazudjanak (lol)! Apportálják be teljesen a két nagy ML céget...nah ezek után valószínű nem esne tovább... Ma már minimális pluszban kezd az Opus és nap végére vagy hamarabb már mínuszban lesz
Emellett 20 %-ot romlott azóta a hazai fizetőeszköz + infláció, azaz az 1.000-es buli magasságában kellene hamarosan tartózkodni, ehelyett negyedelés zajlott, címeres ökrökké minősítve a résztvevőket.
úgy látom nem nyitja meg, ezt akartam
Rendkívüli tájékoztatás a Társaságban történő részesedésszerzésről
2020.09.29.
A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (székhelye: 1033 Budapest, Flórián tér 1.; cégjegyzékszáma: Cg.01-10-045857;
a továbbiakban: „Társaság”) ezúton értesíti tisztelt részvényeseit és a tőkepiac szereplőit, hogy a Hungarikum Biztosítási
Alkusz Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 8086 Felcsút, Fő utca 65., cégjegyzékszám: 07-09-028910, képviseli: Keszthelyi Erik ügyvezető)
törvényes határidőben bejelentette, hogy 2020. szeptember 24. napján megállapodott az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársasággal
(székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 59., cégjegyzékszám: 01-10-042533) a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. 23.466.020,- darab „A” sorozatú,
33,- Ft névértékű, a társaság alaptőkéjének 24,85%-át megtestesítő, dematerializált formában kibocsátott törzsrészvényének
megszerzéséről.
A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. részesedése a Társaságban az engedély megszerzését követően 28,06%-os
mértékre emelkedik.
mekkora baromság már, hogy eladok neked tíz almát, aztán mikor kifizeted végül csak 5-öt adok oda és megvonom a vállam, hogy a csősz végül a hiányzó ötöt nem is adta oda neked, csak megígérte, így te se kapod meg
olyan, mintha kifizetnél egy új, neked fullextrásan eladott autót aztán a pénztártól való távozás után elkezdenék szépen kiszerelni az összes extrát, de te kénytelen lennél beletörődni, hogy az eredeti vételárból nem jár neked vissza semmi arányosan a kivett cuccokal,
ezt szerintem kizárólag Magyarországon és kizárólag OV sajátbejáratú szexrobotja játszhatta el úgy, hogy utólag mindenki elnézően csak legyint, a részvényeink, meg a holdingunk meg elértéktelenedtek lassan az extrák kiszedése miatt
Viktor egyik kezével a Fradira fogadott, míg a másik kezével nagytétben az esélyesre. 😁 Bocs a piszkálódásért, csak jókedvem van. Jó befejeztem, megyek is. 😉
NEW OPUS GLOBAL