Én sem írtam egy pár hete, hónapja. Azt látom, hogy minimális energiával felcibálják az árfolyamot (150M Ft..., tavaly ilyenkor szerintem milliárdos forgalom volt), holnapra max 280-290-re számítok, jön egy nesze semmi fogd meg jól jelentés, aztán folytatódik a csorgás... DE! Ne legyen igazam! :) (Még mindig full pakkal, -55%-ban jelenleg...)
Pont azért amit írtam. Nem előállítja az áramot, hanem az előállító és a felhasználó közötti szolgáltatást biztosítója.És ha te felpakolod a házra a napelemet, akkor ugyan úgy fogyasztasz, csak oda-vissza mérő órád van. A hálózatot használod. A kw-ért nem fizetsz Áramdíjak(Ft/kWh, nettó)11,90 Rendszerhasználati díj (FT/kWh, nettó)*15,90 Áramdíjak összesen (Ft/kWh, bruttó)**35,31 Szerintem így a matek a rendszer szolgáltatójának lesz a legjobb. A vállalati díjak ettől eltérnek.
nem is vennék erre most egy darabot sem, ha nem lennék fullon és mást se bíztatok rá, de bíztató az is, hogy napi max alatt 3-5ft ra várunk csendben a jelentésre, nem mentünk rést tölteni, nem mentünk minuszba, nem öntik, nincs tele a sajtó az elemzéssel, nincs promó, rajtpisztoly lesz a jelentéssel, szerintem
Ezen gondolkoztam már. A Titász áramhálózati szolgáltató, azaz a kiserőművek (napelem) nincs rá hatással, kivéve ha a gyár a saját lapostetejét rakja tele panellel. De ugye ilyenkor sem lesz független, maximom nappal termel, az éjjeli időszakban viszont használ áramot (főleg egy olyan üzem ahol több műszak, vagy komoly gépek vannak). Szóval szerintem az áramhálózati szolgáltató mindenhogyan nyer.
NEW OPUS GLOBAL