Nekem 500 feletti az átlagom + 1,5 év elmaradt kamat, és közel 25 év megtakarításának a nagyobbik része van bent (100 %-ig leadózott tisztességes jövedelem) ebben a részvényben úgy, hogy nem vagyunk családi szinten egyáltalán költekezők. Ma az egész még egy egészségügyi negatív hírrel megspékelve számomra, továbbá a vírus miatt egy nagyon rég várt szabadidős program elmaradása (előleg úszik) , szóval kurva jó lelki állapotban vagyok:) Ám úgy gondolom, hogy ha mindig a rosszra fókuszál az ember, akkor tényleg leépíti magát, szóval továbbra sem adom fel, főleg nem úgy, hogy nem tudom a cégek működéséről a megfelelő információkat, a jövőbeli üzletek alakulását, mert nem okozok örömöt egy spekulánsnak, aki csak egy ilyen helyzetre vár. Nagyon sokan írjátok, hogy hasonló "szuper" helyzetben vagytok, de remélem nem adjátok olcsón a bőrötöket, már természetesen azokra vonatkozik ez, akik tényleg őszintén írnak ide és nem spekuláció, befolyásolás, hangulat keltés a céljuk. Személy szerint befektetői szándékkal érkeztem, szóval ha a legsötétebb jóslatok mégis beigazolódnának (nem hinném), akkor a maradékból inkább veszek egy jó távcsövest, igaz a targetet azok is megérdemlik, akik mások nyomorúságából akarnak ilyen szituációban üzletet kreálni. Ne adjuk el, aztán majd színt vallhatnak a tetves spekulánsok is egyszer.
Mit mondjanak? Max. azt tudják mondani, hogy így jártatok hülyék! De örüljetek, mert az ország jobban teljesít. Meg különben is most ti vagytok a Sorosok!
Most épp a pánik miatt esik...(máskor más miatt) De egyik cég vezetőségét sem látom kiállni, hogy bocsi srácok, de a korona vírus miatti aggodalmak miatt estünk sokat...sorry még egyszer... Egyébként a konzum jelenleg régi árfolyamon 1250 forintot ér...ami nagyon durva...mikor jött a fúziós hír, 3000 környékén még el lehetett adni pár 10k-t...a mázlisták...nekem csak 2020-nál sikerült...de áldom az eget...
NEW OPUS GLOBAL