El hát! Tipikus feldumálók voltak mind tele nagyon olcsó papírral amit al akartak adni! Nem volt gyanús csöppet sem, hogy a legkisebb figyelmeztetőket is kitiltották a fórumból? Na az megérne egy pert simán!
En speciel nem nyomtam minuszt, de ez a csóri, meg hogy nem 500on kellett volna venni eros Pont ti szajkóztátok annál magasabb árfolyamon, hogy mennyire az egekbe megy majd, meg 1000 felett gyorsulni fog. Mielőtt egy okos beírja jelzem, hogy nem azért vettem és nem adom el más tanácsára, majd ha úgy döntök.
Na ez igen. Leírtad a véleményedet. Tisztellek érte ,nem csak a mínuszt nyomja valaki.Úgy ahogy írod előtte is volt az előd cégeknél , utána esésben vétel volt rendkívüli nagy hígítással.Minden jót
Hidd el, vettem volna én is azon az áron, de még valamivel feljebb is, ha valakik nekem is megsúgják, hogy most kell venni, úgy mint egyeseknek! ( Tisztelet, akiknek már jóval évekkel előtte is volt belőle az előd cégeknél )
...és akkor mi lesz? - matávnál van bevétel doszta, nyereség is akad dögivel , még osztalékot is fizetnek és mégis 10 éve a béka segge alatt az árfolyam, igazából a 10 év alatt egyszer volt érdemi próbálkozás a kitörésre, akkor is inkább visszagyömöszölték a helyére... van 1 gyanúm, hogy az opus story is lecsengett ( ne legyen igazam ! )...nincs itt már sok látnivaló, ahogyan írták már itt páran, a jól informáltak kitömték a zsebüket alaposan, a reménykedők kaptak a tarisznyába tömérdek papirost,- a párnacihákból + kiürültek a tartalékok és elfogyott a bizalom! , így nehéz lesz a fölemelkedés....
NEW OPUS GLOBAL