Én még nem voltam itt a 2017-es "kirobbanáskor", a pontos tényeket nem ismerem. Manopival is talán 5x beszéltem. Akkor azt mondta, ~5Ft-ról van neki, pár millióért. Legyen az mondjuk akkor az 3milla.
Azaz van neki ~600.000 db-ja. 800 Ft-os árfolyamon az ért 480.000.000-ot ~mondjuk 0,5 mrd-t !!! Én elhiszem, hogy vannak nálam tökösebb tőzsdézők, na de ennyire? Szóval na.. Amúgy meg mindenki hazudik. Nálam ez az "alap tézis".
Fikció!!! Lehet eladta jó áro, és ingatlanokat vett belőle, és albérletbe kiadta. És most az albérlőkkel mosolyog, és sétálgat. Remélem senkit nem bántottam meg ezzel.
Biztos, hogy eladta Manopi meg Gyuripapa is..... Hülyék lettek volna nem eladni, nagyon jól tették.... Én soha nem fogok mosolyogva sétálni meg kikapcs meg faszom az Opuson
Bizony én emlékszem erre, hogy nem szerepelt a könyvben!! Valóban el ne higgyétek már ,hogy aki pár forintos részvényt nem adja el több 100 Ft on az továbbra is sétálva mosolyog!!😄 Ha minimálisat tartott is meg belőle ,de túlnyomó részét eladta!! Az teljesen életszerűtlen ,hogy aki több százmilliót fogna egy papíron és ezáltal élete végéig megoldva anyagi biztonsága, miért ragaszkodna papírjaihoz!! Olyan nincs hogy nem elég 5- 600 millió, miért kellene egy milliárd!! Ha meg mégis valami oknál fogva tartja a rengeteg filléres papírjait, hát meg is érdemli az óriási elmaradt nyereséget!!! Nekem is voltak pár forintos opimus és konzum részvényeim, de korántsem vártam vele a csúcsig, bőven alatta adtam el, de így is elégedett vagyok nagyon!!!
NEW OPUS GLOBAL