Jah, hogyha te beleugrasztottad a piroslábasban főző öreglányt a másodikról is, akkor ne csodálkozz, ha rosszallóan néznek rád! De majd a kgy-n megnézzük, hogy hány részvényes van a könyvben. Szerintem nem sokat tévedtem. Ha valaki mostanában látta a könyvet, akkor kérdezem, hogy kb mennyi részvényes van?
Rég írtam ide.. De látom a helyzet változatlanul szar, elszomorit ha ranézek az Opus pakkomra.. Még mindig csak a reménykedés van, de elszáll az is lassan.... Továbbra is érthetetlen ez az egész, ami történik..de lassan arra kezd fordulni, hogy bizony jól átbasztak....
Szerintem pedig nem erről van szó, hanem pontosan ellenkezőleg. Ez a cég itt van a kirakatban. Látványosan rosszul szerepel.... Écs-vel errodálják az eredményt. Transzferárazással és egyéb nem tőzsdei cégekben keletkeztetik meg az eredményt és kiveszik a profitot. Én úgy gondolom, hogy az lenne éppen a Fidesz veszte, ha az Opuszt a nemzethy holdingnak tüntetnék fel és 700 lenne az árfolyam. Olyan kevés kicsi befektetőt érint ez a mocskos árfolyam, hogy nem ez fogja befolyásolni a választásokat. Lehet vagy 10.000 kisrészvényes, (hiszen a rv-k 78,65% olyan kezekben van, akik nem kereskednek vele), aki méretes bukóban ül! Családtagokkal is max 40.000 választópolgárról lehet szó. Szóval nem az dönti majd el a választás végkimenetelét!
Rossz ezt nékem leírni mint jobboldalinak de a fidesznek az opus lesz a veszte ha vezetőség nem lép gyorsan,már közszájon is az opusról beszélnek de nem pozitív értelemben.
És tudja valaki , hogy Manopi merre jár? Sétálgat még? Gondolom, eladta már a fillérekért vett részvényét, és mosolyog rajtunk. Nézi az árfolyamot ami újra fillérek lesznek. Itt a vezetőségnek, mint minden becsületes sportolónak, az számit, hogy a tőzsdei prémium kategóriában, nem az eredmény a fontos, ha nem a részvétel. A többi meg.. le.............a.
NEW OPUS GLOBAL