Megnéztem már kíváncsiságból, mert el is felejtettem. Az MNB feljelentés OKTÓBERBEN volt!!!! Ba..zus! Ha egy csomó helyen így dolgoznának - mint MNB, bíróságok ( némely ügyben) - azonnal leváltanának mindenkit... Az MNB-nek minden adat a rendelkezésére kell hogy álljon. Meg tudja vizsgálni, hogy egyáltalán short műveletek voltak-e. És ha igen, szabályosak-e. Ha kell, hallgathat meg embereket, cégek képviselőit, stb... Vannak eljárási határidők, egyéb ilyesmi.. Vagy tényleg nagyon szarul és lassan működik ez a gépezet ( és akkor mi védje meg a befektetőt???) vagy valami olyan derült ki, amin még jelenleg változtatni kell, hogy ne az legyen a megállapításban...
Ha a szokásos - megvizsgáltunk mindent, de nem találtunk semmit - lenne, akkor azért már lassan aktuális lenne a vizsgálat lezárása... Egyébként meg el tudom képzelni, hogy napi szinten mennyi "vizsgálódás" történik ez ügyben az MNB-nél... Akire kiosztották az ügyet, az lehet hogy valahol síel éppen.... Tapasztalatból tudom - szabályos, minden határidőt betartó eljárást is a végletekig lehet húzni...
Ha a szokásos - megvizsgáltunk mindent, de nem találtunk semmit - lenne, akkor azért már lassan aktuális lenne a vizsgálat lezárása... Egyébként meg el tudom képzelni, hogy napi szinten mennyi "vizsgálódás" történik ez ügyben az MNB-nél... Akire kiosztották az ügyet, az lehet hogy valahol síel éppen.... Tapasztalatból tudom - szabályos, minden határidőt betartó eljárást is a végletekig lehet húzni...
NEW OPUS GLOBAL