Lehet én nem értek valamit, de ha kapkodná a kisember a részvényeket... akkor megindulna felfelé... és ha le akarnák nyomni a bennfentesek, akkor a saját spájzukbol töltenék az eladói oldalt, hogy ne szálljon el...teljesülnének a tranzakciok...azaz nem 4 millio lenne a forgalom. Egyszerüen bizalomvesztés történt, és a kutyának nem kell már ez... persze igy a lenyomást se kell erőltetni. Nem lefelé akarom beszélni, én is az emelkedésben vagyok érdekelt (még)
Sziasztok, újra itthon, gondolom mindenkinek nagyon hiányoztam :)
Sokat nem rontom a levegőt, megfogadtam, hogy abbahagyom a fórumozást az itt (is) eluralkodott nyavalygás, siránkozás, mindmeghalunkrohadjanakmeg stílus miatt. Ez nem az én világom. Minden kitartónak sok nyerőt, a siránkozóknak minél nagyobb buktát kívánok (pedig nem ez a típusú ember vagyok, de elegem van belőlük). NEEEM, nem szálltam ki, minden darabom megvan, és töretlenül hiszek a részvényben. Akikkel ímélezgettem, továbbra is megtalálnak, írjatok, vagy hívjatok ha van vmi, én is ezt teszem.. Köszönöm az eddigi eszmecseréket, remélem kicsit tudtam a humorommal (is) emelni a fórum színvonalán. 1000-es bulin találkozunk.
NEW OPUS GLOBAL