Nos tudom mi a Zrt és A Nyrt közt a különbség. Először mintha Nyrt lett volna írva. A Zrt lehetaz Nyrt része is ahogy az Opiban van sok zrt... nos majd a jelentés...
Ne vitatkozzatok. A gond az, hogy össze-vissza nyilatkoznak a vezetők. Betgyurival a kapcsolattartó azt közölte ha jól emlékszem. hogy a tigázzal kapcsolatban csak VAGYONKEZELŐ! az opus global befektetési alap, ezért nem is jelentették a béten. Vagyis NEM tulajdonos! Az, hogy ez a vagyonkezelés mit hoz nekünk azt pontosan nem tudjuk. Pl. ismerek egy vizes céget ami vagyonkezelőként végzi egy területnek a vízellátását. A vízdíj áfásan vagy 300Ft/m3 arrafelé, ő pedig mint vagyonkezelő m3-ként 7 forint nettora jogosult az elfogyasztott m3 után. Szóval lehet, hogy a vagyonkezelés is jó üzlet az interjú szerint, de a tulajdontól még most messze van! Vagy sima elszólással van dolgunk és valóban tulajdon lesz belőle hamarosan! Vagy simán a cikk szerzője értelmezett félre valamit és nem jól fogalmazott a cikkben. Minden lehet, itt más semmi sem biztos.
Te olvasd el. Röviden : "Lehőcz Balázs szerint a Tigáz részesedésének értékesítésével a Met csoprt "... "Baji szerint az Opusnak azért jó befektetés a Tigáz" ... vagy értelmezni nem tudsz vagy manipulálsz én idéztem.
NEW OPUS GLOBAL