én 150 nél szálltam be és még a nyereségemet sem realizáltam, csak a felét, aki befektet az minimum 5 évvel számoljon, aki meg hazárdírozott és nyerőautómatának nézteaz meg így járt, valakinek veszíteni is kell :DDD
aki így tett, az csak magát okolja... gondolkodni kell mielőtt cselekszik az ember... nem fórum beírások alapján meg mindenféle cikkek és rádióinterjúk alapján...
a kis buzi random is megirigyelte mésziéket, vicc, tényleg...egy brokercég, tényleg itt már mindent lehet.... A Random Capital 41 százalékának és egyéb vagyon elemek ENEFI Nyrt. -be integrálásával kapcsolatban befektetői est szervezését tervezzük 2019. augusztus 1. napjára, az ENEFI közgyűlés előtt. A meghirdetett stratégia alapján (ENEFI) a személyem (Virág Ferenc) fogja felügyelni az ENEFI részéről a Random tevékenységét, immár 41 százalékos felügyelettel. "Nem szándékozom elhagyni a céget..."
A piac árazta volna ezt magasabbra is csak a konzum pe folyamatosan adta a tulajdonában lévő opus részvényeket és szerintem most is adja. Tagadták, de amikor nagy nehezen kiraktak egy részvény mennyiség frissítést mindig kiderült jó pár milla darab megint hiányzik. A folyamatos kitárazással lenyomta az árat 400-ig majd onnan minden emelkedést megöl, mert rögtön elad ha a legkisebb vételi erőt látja. (néha akkor is ad ha semmilyen vételi erő nincs, akkor megyünk vissza rendesen). Ki lenne a piacon az az épeszű befektető aki bevásárolna úgy hogy látja ezek még lehet évekig öntik a részvényeiket. A rengeteg eladott opus részvény árából meg a konzum pe tulaja (azok ugye nem mi vagyunk csak kezeljük), máshol vásárolgat magának különböző cégeket. Az opus meg marad ott ahol van.
NEW OPUS GLOBAL