Amit írtam, az természetesen rám is vonatkozik, vagyis engem is érint és nem kellemes. Biztos pesszimista gondolatok, de szerintem a főnökség azt fogja szem előtt tartani, hogy ők jól járjanak. A szélhámos sem mondja meg, hogy át fog verni, hanem pont azt mondja, amit szeretnél hallani. Túl sok példa van már előttem Béten ahhoz, hogy elhigyjem itt minden rendben, van üzleti terv, lesz jó osztalék stb. Inkább hiszek abban, hogy OTP, MOL, Richter emelkedni fognak a mostani szintről és nem hosszú távon lehet velük némi aprót keresni.
Legyen úgy, de szerintem lesz itt még valami hókusz- pókusz, hogy feleződjön a pénzed. Ezek nem azért jöttek a BÉTre, hogy Te jól járjál! Ebben egyre biztosabb kezdek lenni.
Jól tetted. Nekem még 600 db van hátra, hogy elérjem a befektetési stratégiám szerinti maximumot (diverzifikáció miatt, ne egy részvényben legyen pénzem nagyja), de most ráültem a kezemre, mert pénzt gyűjtögetek. Szerintem amúgy a részvény árfolyama jellemzően megmarad ezen az 1100-1150 közötti szinten a következő hónapokban, de év végére meglehet a 20%-os nyerő, sőt, több is akár, az én céláram 1500 Ft év végére. (De annyiért sem adom el.)
és ez az 1200 darabos 1085-ig megfelel az öntés definíciójának? (mikor már kicsit kiépült a "védelmi vonal" itt 1080 körül, rá is zúdította) kifogyhatatlan mennyiségben lehet neki. az hogy mennyiért megy el, nem is érdekli, úgy tűnik, kvázi névértéken is van rajta haszna, míg gyakorlatilag mindenki bukóban van, aki valaha vett ebből a piacon. ész nélkül szórja, mint a fruttit. nagyon olcsón juthatott hozzá...
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf