Amíg nem értük el a kitűzött célt addig szerintem értelmesebb erőműveket venni . Számunkra sem mindegy az árfolyam de nem ez az elsődleges szerintem hogy kis forgalomnal mi az ár . Majd ha standard kategóriában nagyobb forgalomnalmiazar az fontosabb ott meg számít az EPS EBITDA
Pontosan. Legyen csak 100 Ft osztalék, az árfolyam egyből 2-essel fog kezdődni. Minimum. Szerintem belefér. És ezzel ki lehetne mutatni a kisebb befektetők felé azt is, hogy a vállalatvezetés nem sz*rja le sem őket, sem az árfolyamot.
Csak szemelyesen tudnek erdemben nyilatkozni!Azt is csak ugy, hogyha elozetes titok tartasit alairva van lehetosegem megismerni a ceg jovokepet es strategiajat.
Igy van! Vagy legalabbis Normalis orszagban igy kene mukodni ... egyebkent a Nasdaqon ugyan ez a szep , lassu tisztito tuz zajlik .. Money nincs ... Pandemia alatt elb......sztak .. a TECH SZEKTOR VAGYALMAIRA MEG.ANNYIRA MAR.NEM.KIVANCSIAK ! ...NEM.AZT MONDOM hogy orokke igy lesz ... de figyelmeztettem 1 eve mindenkit ..az inflaciora ..es arra is hogy nem.lesz jo a tul sok Xtendes papir ...
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf