most nézem, hogy majd 3 hónapot töltött az árfolyam 1800Ft felett, nem elmékeztem jól. :) azt tudom, hogy én akkortájt nem mertem venni, mert veszélyesnek éreztem, zavaros volt a kép, csak a január 21-ei nagy bezuhanás után aktivizáltam magam
igen, ott a bevezetés első pár napjában néhányan vérszemet kaptak, mondván megújuló energia cég, ami trendi téma, gyorsan növekedett az árfolyam, ment a FOMO. ők sajnos megszívták, de némi utánaszámolással azért lehetett sejteni, hogy nem ért akkor annyit egy darab részvény csak max. 1200-1400Ft-t
Megnyugtató hír is jött az energia-veszélyhelyzetbenTermelési csúcsot értek el a magyarországi naperőművek július 13-án, ami azt jelenti, hogy ekkor a teljes magyarországi villamosenergia-felhasználás közel 37 százalékát a naperőművek fedezték. A napenergia előretörését jelzi, hogy az EU-ban tavaly Magyarországon volt a legmagasabb, 11,1 százalékos a naperőművek aránya a teljes áramtermelésben. https://www.napi.hu/magyar-vallalatok/termelesi-csucs-naperomuvek-energiaellatas-veszelyhelyzet-mavir.756198.html
Nem tudom mikor lesz közgyűlés. Bízom a papírba, de sajnos itt is van esélye egy komolyabb lekörnek.Arra gondolok, ha valaki nagy pakkal megunná ezt a tötymörgést. Féléves jelentés viszont húzhat rajta szerintem.
Komoly, sokmilliós pakkok jelentek meg eladói oldalon 1200 és 1220 között. 600db 1.200Ft 1.500db 1.208Ft 1.350db 1.210Ft 1.600db 1.218Ft 3.190db 1.220Ft Abban bízom hogy ez az 1.200-as szint olyan alacsony, hogy ez alatt már nem nagyon éri meg eladni, hiszen 1.000Ft volt a névérték. Az én átlagom szinte pont 1.200-on van, régóta gyűjtögetem kisebb-nagyobb csomagokban. Eladni jelenleg esélytelen, de nem is tenném, mert bízom a papírban. 1.000Ft is csak 16%-al van jelebb, nem vészes :) Majd nézegetem újra az árfolyamot, ha véget ér a "válság", addig ülök rajta. Jelen pillanatban szerintem az egész BÉT felejtős. Jöhetne már valami jó hír is. Azt lehet tudni, mikor lesz a legközelebbi NAP közgyűlés? Honlapjukon nem találtam, de lehet, én vagyok vaksi.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf