Köszi. Nekem most nincs olyan sok időm hírevésre mint máskor, meg nagyon mélyről ülök benne, így már van nap hogy az árra sem nézek rá (+ a pár régiúj troll is riasztó). De örülök, hogy megyünk fel!
Most az eur/usd-t nézegetem, hogy vissza kéne szállni dollárba ... olyan régóta várja már mindenki a dollárerősödést, hogy lehet, hogy az is elmarad....
Igazából boldogtalan se, mert felét eladtam 342-őn és ugyanazt visszavettem 325-ön, darabszámban ugyanott vagyok plusz egy kis nettó. -
Csak attól lettem boldogtalan, hogy ráértem volna 305-ön visszavenni, de nem volt időm nézegetni - meló miatt.
A hírek csak ürügyek. Nincsenek valós vevők. Ha lejjebb nem voltak felfelé még annyira sincsenek. Ilyenkor használják ki a technikai szintek nyújtotta áltudományos magyarázatokat. Van egy mini pakkom 307-ről és nem tom mi legyen vele.
beszükölt már itt a 315-16 előtti tökölésben valamerre törnie kellett. A freki dij csökkentés már volt hír, de tegnap esti, amiről főleg a pf nem írkál. A nagysebességű internet kiépítést a kormány még hamarabbra hozza, konkrétabban foglalkozik ennek támogatásával és ott van a háttérben a tkom partnerségi megállapodás is.
Mtelekom