Te ínyenc! Van nekem egy díszdobozos 1979-es Tokaji Szamorodni száraz fehér borom. Pecséttel, bizonyítvánnyal meg minden...odaadom neked ha évente csak 1x írsz!:)
Jááájj, mi van itt? Hát ennyi mínuszt nem is láttam hozzászólásokon. Na mindegy, én is végignyomkodtam, tegye mindenki, hátha kibillenti a moderátort a sztoikus nyugalmából.
látom, hogy megint nagy mínuszban zárta a napot :).
A fórum szintje megint a béka segge alá került. Igazából ez egyetlen személy hibájából adódik. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző. A moderátor értelmi szintje nagyban leképezi az általa moderált fórum szintjét. Már az is felvet némi etikai kérdést, hogy egy kitiltott embert miért enged vissza más nicken, ha a korábban kitiltott egyén még henceg is ezzel. Akkor nem jogosan tiltotta ki korábban? Mert ha elég egy egyszerű nickváltás és mindent lehet ugyanott folytatni, mint korábban, akkor minek van egyáltalán moderátor? Csak, hogy lehessen mondani, hogy ilyen is van? Én biztosan megszüntetném ezt a státuszt, ha ennyire nincsen értelme, vagy csak egy hangyányi visszatartó ereje. De mint korábban írtam, van jó és rossz osztályközösség. Nagyban múlik az adott összeverődött csapaton. De leginkább az őket felügyelő tanáron. Ha szarok a tanárok, akkor általában a közösségek is, az iskola is és fordítva. Nem gondolom, hogy minden a tanáron múlik, de azt igen, hogy legalább felerészben ő a felelős. Nekünk ilyen gyenge moderátor jutott. Ez van, ezt kell szeretni. Vagy nem is muszáj. Lehet, hogy át kellene költözni a következőre : link
Talán ott jobban működik a trolltörés.
igyál, hátha attól még nagyobb leszel és az NBA-s center a válladig fog érni.
Szerencse, hogy nem tudod érzékelni, hogy pl. most a nap végén is a szánalom érzést tudod kiváltani az emberből, ha még van valami hatás.
Mtelekom