Czene egy olimpiai győzelméből (eb, vb sehol sem volt) él ma is. Mi lenne ha egy szívsebész is egy egyszeri életmentő műtét után életjáradékot kapna. Canadában az olimpiai résztvevők többsége maga finanszírozza a felkészülését!
az szemétláda olimpiai bajnok a halom pénz mellé életjáradékot is kap és egy kulccsal adózik utána, a nemzet művészéről már nem is beszélek 23 szorosát kapja a minimál nyugdíjnak és kapaszkodj meg még az egy kulcsot se kell adóznia, hiába tele vagyunk gusztustalansággal.
hát sok alja dolog van és szégyenletes mint az egykulacs a hájfejűeknek pl: állami 1 milkás fizetések az állami edzőknek,sportoloknak,színművészeknek szóval gusztustalan
lehet, hogy furcsa lesz, amit mondani fogok, de van élet a telekomon és a pf. telekom fórumán túl is. De még akár az is előfordulhat, hogy Zsolti éppen csövesekkel vitatja meg a telekom részvény mozgását. (én ezt a variációt nem tartom túl valószínűnek, de nem kizárt :) )
"Tavaly január óta mintegy 40 százalékkal nőtt a Telekom mobilhálózatán forgalmazott adatmennyiség, és ezen belül különösen szembeötlő a 4G adatforgalom dinamikus bővülése: a 4G-n forgalmazott adatmennyiség több mint tízszeresére emelkedett."
húúúú, ha ezt Zsolti elolvassa, lehet, hogy megpattan egy ér a költői fejében :).
De ha már így összekatyvasztottad, ezt a gyönyörű verset, akkor azért én beteszem az eredetinek egy versszakát:
"Oly korban éltem én e földön,
mikor az ember úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek."
dórival eszmecsere??:) egy lóval közösen imádkozni egyszerűbb:) Tudom a tvk-t annó mikor említetted megnéztem.
Láttam már sok kockásan gondolkodó embert, de ő élen van, ha valami rögzül a fejében az kész.
Most kezdheted dórival az eszmecserét:)Hát nem tudom, hogy tavaly nyáron olvastad -é a TVK topicot .Ott nem strómannok meg robotok voltak, hanem egyenesen " mol öcsi " volt a rosszakaró.Ott már abba belebetegedett, hogy nyereségben volt.2000-2200 körüli pakkjaitól akart 2385-2490-ig kiszállni.Ott folyamatosan "mol öcsi" nyomta le az árfolyamot egy vacsora árával.Kis türelemmel duplázhatott volna:)
de ha tudod hogy csak egy bábú vagy a gépezetben, akkor hogy lehetsz ezek után olyan naív hogy azt gondolod, h akár csak pár forintot is visszaadnak neked ezek a csúnya bácsik?
Mtelekom