nyugalom, semmi extra, jó gyorsra, ahogy bob is mondta a régi módi: a várt iránnyal szemben mozgatják és legalább gyűjtögetnek 1800 alatt. Hó végén nézze meg mindenki, hogy áll a teló számlája, ha akkor is minusz, akkor lehet aggódni jobban, hogy mi van?
Megszabadultam a Ricsitől (nagyon jól tettem !) és úgy gondoltam biztonságosabb, kiszámíthatóbb vizekre evezem és így néztem ki a telkot. No azóta beállt nekem is. Közben volt a MOL felköröm, persze az most tovább megy ... no comment
szerintem ennek semmi köze sincsen a "pótadó"-hoz, amiről egyébként senki sem beszélt eddig és nagyon nagy valószínűséggel fel sem merült. Ahhoz van köze, hogy még nincsen érdemi kereslet ezen a szinten, mert egy időarányos 15%- körüli hozam úgy látszik, hogy még nem vonzó akkor amikor napi kereskedéssel jelenleg ennél nagyobb hozam is elérhető.
Azért van mert énis benne vagyok. Az elmúlt 2 évben kb kétszer volt telefonom, mindig az volt hogy sose ment akkor meg még esett is. Most ugyanez van...
"Az Európai Unióban (valamint az európai országokban) az átlagos társasági (nyereség)adó kulcs nagyjából 21,3 %–21,5 % körül alakul." Minden cégnek jól fel kellene emelni az adóját legalább erre a szintre :)
A megoldás a sok különadózás helyett lehetne pl. egy kétsávos TAO. Pl. 1 mrd-ig marad a 9%, a feletti részre 15. És akkor nem kell negyedévente ézegetni, hogy hol van plusz profit, amiböl el lehet vonni.
jahh, az hogy jó a gy.j. az már alap a telónál, sőt egyes cikkek az emelték ki, hogy ezer jelentés után első, hogy nem nőtt a bevétele. A hatás közvetlen az lett volna, ha vezetés kommentben nem semitmodót ragoz, hogy örül, teljesülnek az ezévi tervek (rékasi örül mert bónuszának feltétele), ha nem már arról kezd beszélni, hogy 210mrd lehet a módosított eredmény és a finomitott részvényesi javadalmazás alapján komoly mértékben meghaladja majd a korábbi oszti mértéket és még srv-t is számottevő menyiségben terveznek.
Mtelekom