Erre egyszerű a válasz, bár nem tudom te minnyit telefonálsz. Bevételi oldal, tegnap jelentősen csökkent ! Kiadás talán 10 % csökken a Marci miatt. Az egyenleg nálam sok-sok minusz százezres/milliós összegben. Egy és a jó oldalon játszunk !
Korábban már írtam, tartom a véleményem továbbra is, hogy a valódi kárt nem az egyszeri tarifa csökkentés vagy bármely különadó jelenti ilyenkor, hanem annak van baromi rossz üzenete a befektetők felé, hogy kívülről, erőszakosan avatkoznak piaci folyamatokba, és nem lehet megjósolni, mikor, mivel, mennyire avatkoznak majd be újra. Ezt különösen a külföldi nagybüfik viselik nehezen, a magyarok sajnos már szinte megszokták.
Nem semmire emelkedett, hanem reményteli tárgyalásokra. Több fontos helyen is körbejáratták a kopaszt rövid kantáron, megfésülve szépen a sörényét, szépen leszegte a fejét, felcsapta a farkát, és a legszebb járását produkálta az Elon Trump akkor még megválasztott elnök előtt, majd az araboknál, ezek nagyjából a legpénzesebb helyek a földkerekségen. Ha már hajlandóak voltak szóbaállni vele, akkor ésszerű volt a piac feltételezése, hogy valami pénzes dolog kisülhet belőle. Csak utána ez az eufória hamar lecsengett. Én már a múltkor kinevettem kissé a kopaszt, amikor a Boeinghez ment úgymond tárgyalni, gondoltam, lehet, hogy vételi ajánlatot tesz nekik, vagy hogy hozzák át a termelésüket hozzánk, esetleg Debrecenbe, ahol sok a felszíni víz meg az akkumulátor is. Szóval én a magam részéről a tárgyalásainak a komolyságát most már szubjektíve eléggé megkérdőjelezem. Bocs hogy a konkurrens cég témára reflektáltam, el is hallgatok :-)
Mtelekom