Aztán bízom benne, hogy lesz új osztalékpolitika és nem olyan ad hoc módon lesz kitalálva az éves osztalék szintje, mint korábban - a mostani osztalékpolitika előtt - hosszú évekig történt.
az első félév módosított nettó eredménye 82 mrd, azaz az évre emelt 150 mrd is elég konzervativ (valszeg 160-165 mrd lehet majd, mivel a 2024 a korábban bejelentett oszti politika utolsó éve és erre 80 %-s kifizetes lehet, az cca 130 huf a javadalmazás)
Nem, vettem már eleget. Nagyon nem örülnék neki, ha pont a kiemelkedően jó jelentés másnapján kezdenie el Irán akciózni. Az USA lefordulásnak sem örülök.
Ez az, de elég megtévesztő, clickbait a cikk címzése: https://index.hu/kulfold/2024/08/07/izrael-haboru-tamadas-hezbollah-iran-konfliktus-riado-serules/ (Így, még egyszer elolvasa, én is a túl erős "prognosztizálni" szót használtam a cikk alapján.)
Azoknak a vevőknek, akik 5-6-7-százon vettek, azok, ha logikusan gondolkodnak 1000 alatt el is adták. Nem hinném, hogy azok fognak toporogni meg türelmetlenkedni, hogy na mi lesz már az emelkedéssel. 1000 nagyon kerek. Aki nem kockáztat, az eladta aladta. A legtöbb. Nem hinném, hogy azok döntik majd be! :)
Rés esetén lesz sok eladó 9-kor,ha betölti, akkor ez be volt árazva. Ha a 4-5-6-700 As vevők megunják, akkor profitot realizálhatnak. Pletykára venni, hírre adni?
Szép jelentés, javuló eredmények, igen, jó ránézni. De azért ATH-t ne várjunk:) kb. 2.600 felett kéne lenni... De lokális csúcs lehet majd belőle egyszer, ha esetleg nem is holnap. Persze ha nem romlik el kint megint a hangulat.
Mtelekom