Ez önmagában kellene egy 4-5%-os emelkedést eredményezzen az árfolyamban, vagyis ~ 50 Ft-ot... Ha amerikai ma zöldben zár, holnap nyitás után tüzijáték?
Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója, elmondta: „A Magyar Telekom sikerének egyik kulcsa az ügyfélközpontú megközelítésünk, valamint az, hogy gigabites élményt tudunk
nyújtani ügyfeleinknek a vezetékes és mobil hálózatunkon egyaránt. 2024 közepére 3,8 millió háztartást és vállalkozást
sikerült gigabit-képes vezetékes technológiával elérnünk, 5G hálózatunk lakosság-arányos kültéri lefedettségét 70%-ra
növeltük, és tovább haladtunk a mobilhálózat modernizációval, elérve a 87%-os készültséget.
Működés tekintetében, a hálózataink kiváló alapot nyújtanak, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő ügyfélélményt biztosítsunk
és kielégítsük adatforgalom iránti igényeiket. Pénzügyi szempontból örömmel számolok be arról, hogy éves
összehasonlításban 15,6%-kal nőttek 2024 második negyedévében a bevételeink, míg az EBITDA AL 30,9%-kal emelkedett
az erős bevételtermelésnek és a sikeres költséghatékonysági intézkedéseinknek eredményeként.
Előretekintve, az eddigi erős teljesítménynek, valamint a kedvező kereskedelmi kilátásoknak köszönhetően a 2024. teljes
évre 10% körüli bevétel és 25% körüli EBITDA AL növekedést kívánunk elérni. Következésképp a módosított eredmény
tekintetében is megemeljük célkitűzésünket nagyságrendileg 150 milliárd forintra, míg szabad cashflow tekintetében 140
milliárd forintra.”
Publikus célkitűzés: A SZÁMOK AMIKEN NINCS MIT MAGYARÁZNI 2023 Tény Célkitűzések 2024-re Frissített célkitűzések 2024-re
Bevétel 849,4 milliárd forint 5%-10%-os növekedés kb. 10%-os növekedés EBITDA AL 257,9 milliárd forint 20%-25%-os növekedés kb. 25%-os növekedés Módosított nettó eredmény 93,6 milliárd forint kb.140 milliárd forint kb.150 milliárd forint Szabad cash-flow1 86,8 milliárd forint kb.130 milliárd forint kb.140 milliárd forint
Még én sem néztem részletesen, mert melózom, meg nem is holnap lesz ATH, hanem majd ha az elemzők, meg a nagyok is megemésztik a számokat, s osztanak szoroznak... Remélem nincs benne valami egyedi, ami felhúzta, de úgyis kiderül...
Na ezt írtam tegnap-ma a rés be is lett töltve:- komolyabb lejtmenet akkor következhetne be, ha az 1076-1078 között lefele nyitva hagyott rés nem töltődik vissza napokon belül.
Egyelőre sajnos a rés teteje 1086 megállította és visszapattant . Ma tudjuk a holnapi eredményt ..... Olcsóbban akarnak venni a holnapi emelkedés reményében , vagy ennyi volt .... :(
Törölt felhasználó2024. 08. 07. 15:44
Valaki tenne be egy 5-ös könyvet. Nekem van, de most nem tudom megnézni. Köszi.
Mtelekom