mondjuk azért az nem igaz h a tőzsde nem fejleszt...cáfolom magam...fejleszt...önismeretet ad pl bőven h hogy kezelsz szitukat...aztán rájössz arra is amit lejjebb írtam...
jó az is ... a nagy kérdés vajon tényleg lesz emelkedő 3szög vagy sem - zárásra való beteljesüléssel (5 percesen tisztán ez látszik jelenleg)
egy kis csorgást még megveszek
Én egy kicsit másképp látom. Amikor az ember azt látja, hogy össze-vissza ráncigálják és minden kiszámíthatatlan, nincs se hosszú se rövid táv, akkor minek foglalkozzak vele? Ami most izgat az az arany vásárlása. 11 év emelkedés után kb két éve folyamatos esésben van. Ha igy folytatja, akkor jövő karácsonyra 800-n fog állni!:-) Napi szinten nem érdekel, de azért havonta ránézek. 1000$ alá esik, akkor gondolkodni fogok a vásárláson, de ezt nem kell napi szinten nézni!:-)
hát még ha ebből próbálsz megélni...én 2 éve munkanélküli vagyok, és örülök, hogy addigra már szereztem 8 gyakorlatot, mert így legalább valamivel keresek pénzt...örömet már nem okoz a tőzsde, de a pénz kell...mondjuk én dolgozni is csak a pénzért mentem, ebben nincs különbség....ha kapnék normális pénzes munkát inkább azt választanám, de nem kapok. Közmunkásnak, meg min. bérért vettek vona fel, 50 évesen 2 egyetemi diplomával ilyen szóba se jöhet.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.