Minden év eleje jó szokott lenni a MOL árfolyamában (ha jól emlékszem), bízzunk benne, hogy most is így lesz...Esetleg előrelépés az INA ügyben, na meg fél éven belül osztalék. Csak elindul valami végre.... BUÉK mindenkinek!!!
érdekes lenne ha Nomura leírná h mire alapozta elgondolását...szívesen olvasnám...gondolom ti is...
Életünknek mindig vannak olyan szakaszai, amelyek egyfajta összegzési lehetőséget kínálnak számunkra. Ilyenkor végig elemzünk mindent, ami nagy erővel lényünkbe ömlött, amit végig küzdöttünk, jól-rosszul vizsgáznunk kellett belőle, de hatását még nem tudtuk feldolgozni. E folyamat végösszegét azután felhasználjuk egy " új kezdet" következő periódusában, tisztább, áttekintéssel lehetőségeink, valódi képességeink és sorsunk fölött. Úgy volna helyes, ha úgy feküdnénk le, úgy álmodnánk, ébrednénk, úgy tanulnánk s készülnénk az új tapasztalatokra, ahogyan a zarándoknak készülnie kell missziója betöltésére. Ehhez pedig időnként jelmezt, nevet, körülményeket változtat. Megbízásának lényege azonban mindig a magasabb ideálok szolgálata. Szepes Mária (1908 – 2007)
...mit is lehetne erre mondani...el tudtam volna viselni ha én nyerek ebben a játékban és csak úgy hívnak majd, hogy M&M de...nem így történt...pedig biztosan sokan örültek volna (jó magasra tettem)...
így aztán mivel az Övé a legközelebbi tipp nem maradt más hátra mint hogy: GRATULÁLOK Nomura MESTER:)
ja és persze Boldog Új Évet MINDEN MESTERNEK és nem MESTERNEK:)
Jó vagy jobb kereskedést az Új Évben:) és mindehhez tiszta szívből nagyon jó egészséget kívánok:) Sziasztok jövőre:)
Csatlakozom Nomura Mester :) gratulalok es varjuk a tovabbi utmutatast :) Mindenkinek BUEK urak es Holgyek.
Kicsit Mollyrol: en az utobbi hisztis idokben 70%kal noveltem a korabbrol meglevo reszvenycsomagomat, most olyan 12500 lehet az atlagom. Ma is vettem 450en, es emelkedest varok a jovo evtol nem csak a moltol hanem az osszes bluetol.
köszi...hát Nomuráé a fődíj...egyértelműen...gratulálok neki...
én nagyon benéztem mindent idén telo, mol...egyiket jobban, mint a másikat...a legrosszabb tőzsdei évem volt magasan...nincs mit szépíteni...durván mellé léptem a deszkának...minden tekintetben...most így pillanatnyilag szar érzés nem tagadom...remélem h csak jobb jöhet...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.