engem is elkezdett más jobban érdekelni...sok alkoholosta, drogos magától gyógyul...egyszerűen megfáradnak, elegük lesz, megöregszenek és nem váltanak szenvedélyt...dolgoztam velük viszonylag sokat...tapasztalat
Bocs,de nem hiszek ebben! Volt amikor én is nap mint nap itt lógtam, aztán azt láttam magamon, hogy nem érdekel, pedig semmilyen más erősebb szenvedély sem volt! Egyszerűen közömbös lett és nem érdekelt. Az is lehet, hogy megfásultam...a pénz és a haszon szempontjából biztosan!:-)
én nem érzem a szenvedélyemnek 2010-ben igen talán azóta megváltozott minden a személyes életemben is, a gondolkodásomban is, meg az elképzeléseimben, terveimben is...
Függők vagyunk mind akik napi rendszerességgel ide írogatunk és nem hagyunk ki egyetlen kereskedési napot sem az évben.Ha nem is veszünk akkor is nap mint nap folyamatosan figyeljük még akkor is amikor nyaralni megyünk a családdal......
Csak úgy: Egy szenvedélyt egy erősebb szenvedély győz le. Sok rosszabb van a tőzsdézésnél. Lazán, mértékkel kellemes és szórakoztatóan tanulságos. (Bocs, nem akarok senkit sem okítani, mire föl is tehetném?)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.