Vannak olyanok viszont akik nem tudnak csak így kiugrálni a papírból csak nagy veszteséggeel, na én közéjük tartozom, és gyakorlatilag már mindegy, hogy 13700 vagy 10000.
Moltalan lettem tegnap megint. Ez nekem megint nem tetszik. Nem akar ez menni, lehet tényleg jobb lesz az INA dolgot a végén megvárni, mert addig csak lefelé kacsintgat mindig.
Hmm, Kecskeméti előrejelzéseit meglehetősen szabadosnak vélem, több K-s mozgástérben gondolkodik, ami a nagyon megnöveli a pontatlanságot... kb. úgy ahogy az időjárásjelentés 1-2 hétre előre jelentve. Inkább 1-2 napos időtávban gondolkodva lenne hasznosabb az előrejelzése.
Alapvetően igazad van!!!!
Tévedés azt gondolni a nyuggerekről,hogy mint a birkák mennek bégető vezérürüjük után. Aki számol,mint én is ,tisztában van azzal,mint már írta párszor,hogy a rezsi és a 27%-os áfa kimeríti egymást.Fogyasztási kosár ide,vagy oda,kis családunk a rezsicsökkentésnél havi 1500 ft többletet fizet ki az államkasszába a fogyasztás után a 27%-os ÁFA miatt/+2%/.Gáz,villany,viz,szemét képezi a rezsi alapot.Ott ahol nincs gáz,lefojtott a viz,kártyás a villanyóra még rosszabb a helyzet,de ha ott a kormányzóerő győz ápr.6-án,meg is érdemlik a sorsukat.Addíg is nyomás shortolni minden erővel és zsebre tenni a megdolgozott motyót.Ezért vagyunk itt.Gondolom.
Chartcenter: "MOL60: A hosszú grafikont azért érdemes néha elővenni, mert láthatjuk rajta, hogy mennyire kritikus szintnél van. A trend nem kétséges, hogy még lefele áll. Amíg a 14700-14800 alatt vagyunk elég nagy a veszély, hogy lesz lejjebb, mint a mostani alj. A 13800, korábbi mélypont megfogta az esést, de akár még lejjebb is mehet ha ez törik. Aki vételt kezd, az számoljon további 3000-5000Ft eséssel akár. Jó vétel akkor lenne, ha ez negtörténne, de ahhoz meg nincs túllongolva, hogy bekövetkezzen tartósan. A következtetés, hogy nincs értelme hosszú long poziknak még, de esésekben próbálkozni azért már lehet. "
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.