Az orosz Rosneft veheti meg a Mol INA részesedése, sőt még a horvátok is eladnának saját részvényeikből az oroszoknak, így 75 százalékos tulajdonos lehet a Rosneft az INA-ban, 2,5 milliárd dollárért létre is jöhet az üzlet.
Véletlenül hallgatom este a rádiót. Orbán elvtárs mondja, hogy támad bennünket Brüsszel, kötelezettségszegési eljárást indítanak ellenünk a rezsicsökkentés miatt. De visszaverjük a támadást egy újabb rezsicsökkentéssel, mert a magyar emberek megérdemlik, blablabla...
Ezek után annyira nem meglepő, hogy esik a tőzsde.
Majd én is azt mondom a rendőrnek amikor szombat éjjel hótt részegen megállít, hogy nem állíthat elő, mert itt nálam az üveg vodka, majd ráiszok!
Ha jól rémlik a szlovák picsának, aki tarolt az M3-ason is ez volt az egyik aduja: ráivott az alkoholtartalmú gyógyszerre. Két bebaszás üti egymást. Mínusz*mínusz=plusz :)
Meg elbaszunk 3000 milliárd nyugdíjpénz, majd felveszünk 3000 milliárd kölcsönt az oroszoktól és csökken az államadósság, így lesz kevesebb majd a rezsi!
Arra lennék kíváncsi, hogy a rezsifórumos nyuggereken kívül beveszi valaki ezt a sok állatságot? :)
Egyáltalán, aki beveszi, azt nem kellene rabláncra baszni, bekúrni egy bányába uránt termelni? Nemhogy még szavazni menjen, aztán elbassza mindenki más jövőjét...
A PKNO is strong buy.A lengyelek ma emelkedtek.Érdekes,most a fejlett piacokat adják,a feltörekvőket annyira nem.Mondjuk ma a bux
megnyerte az esési versenyt:)
Mint tudjuk a Dana kp-ja megnőtt... azon filóztam vajon ha egy adott cég egyik nagytulaja eladja a pakkjának egy részét likividitási gond miatt, akkor amint helyreáll a pénzügyi egensúlya, vajon mennyire gyakori hogy újra vásáról részesedést ? Természetesen nyilván befolyásolja, hogy egyáltalán milyen (stratégiai) célból volt alapból az adott cégben részesedése, stb... szóval mennyi esélyy van arra, hogy újra belevesz a MOL-ból ? De akár más valódi megtörtént eset, példa is érdekelne ...
"Én is havonta újítom meg"
ha az előfizetést "visszavonásig" értékkel állítom be a "Beállítások" menüben és esetleg nincs elég fedezet hónap elején akkor leállítják vagy jóindulattal tovább nyomják a realtime-ot ? (és persze napokon belül kiegyenlítem)
Én is havonta újítom meg, de a Ricsit elnézve kár volt a mai megújításért. A Mol se valami erős, lassan kijön hogy tényleg eladják az Ina-t, aznap még számítok egy öntésre.
Így van valóban, beszarás!!! 15 perces késleltetéssel DT-ztem... vakszerencse, hogy nem lett baj belőle... nagyon sok melóm volt így nem is tünt fel, hogy nem stimmel valami...
9-kor a semmi nem jelent meg, mivel nem fizettem be a realtime zsetont (ersténél nem tiltották le, később is fizethettem), majd 9:20 körül befizettem és mire visszaértem gép elé már rendben volt, de a pakkom rejtélyes maradt egész nap.... tapasztalt már vki ilyesmit ?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.