350,250,300 és utolsó 3éves átlagban is megvolt a 300ft akkor,mossuk kezeinket,szebb jövőt,kutya ugathat,a karaván megy tovább,nincs új a nap alatt,minden változik,és minden marad a régiben,jó éjszakát!
Nyilván amikor ott lesz a matek feladat,hogy mennyit adjunk ezeknek a marháknak,akkor 2 legyet ütnek egy csapásra,vagyis 3at,ha emelik a tétet!1:alapitványoknak is nőttek a kiadásai,ott is ha 300 lesz,pont annyit ér mint a múltkori 250 kábé!2:minnél többet tolnak,annál többen maradnak talán itt 3:az első kettő pont mindenkinek jó lesz,és mindenki boldog lesz+azért a saját számlájukon is pittyeg a jelző,mikor befut az oszti,és nekik 625,meg 4380db van a vezéreknek!
Hát ha reggelente be akar nézni a tükörbe,akkor meg kell rázza magát,mert 24-be langyos fing kategória se volt ez a MOL-os buli!!Én meg ott itatok nála vagy 1500 lovat minden nap!!Ha ideges leszek,elmegyek az Orlenre!úgyis a főnökasszony mindig oda akar csábitani,lehet engedek a kísértésnek!
Igen, ha nyugalom van ezt kell nézni! De ez egy törékeny vonal!! (ha nincs nyugi) Sajnos ez a rv ma olyan gyenge, hogy pár 100 mrd forinttal pillanatok alatt 3000 is lehet és 2600 alá is beverhetik! Ezért mindig tegyél alá STOP-ot!! :)))))))))) Ahogy én ma látom az osztalék ezeknek most is kelleni fog!! (ez a vélemény garantáltan pingi mentes!) Adjak még tippeket? :))))))))))) Na jó spekit!
MOL egy oldalazos korrekcio volt a mai nap, es benne van a lehetoseg 1-2 napon belul, hogy az attort 2780 ellenallast (ahogy szokasos attores utan) megteszteli felulrol is. Aztan onnan felpattanas es megy tovabb fel.
Azt mondta hogy olyan párlatot főzött ősszel,hogy megkóstolta azt benzin íze volt!Akkor kapott fényt,hogy ebből lehetne valamit kezdeni!Nekem már kezdte tegnap,hogy Szabi!Akarsz kurvasok pénzt keresni?Se buék,se semmi,mindjárt így kezdett!Mondom mi van,begolyóztál?Tudod jól hogy mindenféle pénzt szeretek keresni,ismersz ezer éve!Na akkor jött elő ezzel.benzines műsorral!De azt mondta meg is lehet inni,meg a kocsi is megy vele!
Nekem azt mondta az egyik haver tegnap a konditerembe,hogy van egy új titkos projektje,cefréből fog benzint főzni,nem e szállok be!Mondtam dehogynem!ez az új zöld energia!a zöld is fel lesz dolgozva,meg kevesebb lesz az alkoholista is úgyhogy egészségtudatos!De még nem tudom,hogy a Mol-nak adjuk e el a jogokat ha megvagyunk,vagy a Lukoil-nak!Ma megyek le edzés után a pincéhez,megnézem hol tart a dolog!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.