"és amelyeknek az egységnyi előállított termékre eső szén-dioxid kibocsátása az EU ETS aktuális lineáris csökkentési tényezővel megegyező mértékben csökkent. A lineáris csökkentési tényező 2023-ban 2,2%, jövőre azonban 4,3%-ra ugrik. Kérdés, hogy ezt a kibocsátáscsökkentést mely cégek tudják elérni." A MOL pl. az ALTEO megvásárlásával tudja javítani a fajlagos CO kibocsájtását. Az ALTEO kibocsájtása nem is számít a rendelet szerint. A MOL csoport kibocsájtása ezzel fajlagosan csökken.
"A rendeletben egyébként szó van egy 50%-os adóalap csökkentési lehetőségről is, Papp Bernadett elmondta, hogy azok a létesítmények tudnak majd az 50%-os adóalap-csökkentéssel élni, AMELYEK A HITELESÍTETT ÉVES KIBOCSÁTÁSI JELENTÉSÜK ALAPJÁN NEM CSÖKKENTETTÉK ÉRDEMBEN SEM A KAPACITÁSUKAT, SEM A TERMELÉSÜKET (VAGYIS NEM NYERÉSZKEDNEK AZ INGYENES KOSZTÁSSAL)"
2 600 Forint alatt el kell kezdeni apránként vásárolni majd 2024 kora tavaszán, addig úgyis csak lefelé fog oldalazni. Addig meg tedd OTP-be vagy EUR alapú ingatlan alapba a pénzed.
Tuti volt az esés. Nem adtam el amíg volt 2 % hasznom vártam hátha marad még ahol volt, de tudtam ez lesz. Osztalék zsebben kiszálltam nullán leesik visszaveszem várom az új osztalék rallyt.
Szuper ezt a valóságot olvasni!!! Köszi! Dobjak kötelet akkor a gyümölcsfára és lógassam magam fel? Ebből a hugyból kellene valahogy a legkevésbé szarul kijönni. Alapjában igazad van,de azért ez nem igazán lelkesítő. így szárazon... Na mindegy!!!
Ezt mondom igen!Ahhoz hogy az elmúlt években a pénzed megtartsd vásárlóerőbe,ha 30%-ot tudtál keresni rá/év,akkor voltál egy nullán!!A mese hozzá hogy most kovid,vagy háború,vagy bármi,de ezek a tények!Szépen kicsontoztak mindenkit az európai kormányok,a csóróknak meg akiknek hitelei vannak annak annyi,a többieknek is csak fogy a lóvé!Aki nem politikus rokon,vagy haver,az így vagy úgy,de megszivta!100ból 2 aki gyarapodott kábé,a többi ment hátra,nem előre!
Matekoljatok!Ha valaki összevett 10.000db ot,mondjuk 2500on,az 25.000.000ft!kap 350ft osztit,3.500.000ft!hát én nagyon sok embert ismerek,aki nettóba ennyit,vagy ennyit sem keres!!!és reggel 6kor munkába áll a benzinkúton,este 6ig!vagy másik példa,van egy olyan lakásom is ami kábé ennyit ér,25millert,70ér van kiadva!hoz évi 840.000et se,mert abból még leadózok!a lakás meg csak olcsóbb lesz, drágább biztos nem,mert vevők már ohne!akkor buli az ingatlan?egy lófasz az is!arany nagyjából háború kitörése szinten,az se hoz,kriptó rizikó,vállalkozás??mai világba?ne vicceljünk,döglik meg minden!ennyi!kör bezárult!kutya világ lesz ám itt!sokaknak nem esett még le.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.