Akár! Olvasgattam itt, hogy Pomperj szépen pontozta mi hathat a MOL-ra pozitívan, úgy néz ki ezek közül egyik sem érdekli a papírt. Osztalékra megvették de amúgy meg a kutyának se kell. Furcsa ez egy ekkora eredményt termelő cégnél azért.
Már bocsi elengedtem a molt mar regen es igy kerestem is nem is irtam volna ide de mivel engem kezdtek el sertegetni kenytelen voltam valaszolni 😅hmm erről ennyit ha figyelnel😃
Megbeszéltük,hogy, elengeded a mol-t. Amit az ember útál ahhoz miért ragaszkodik? Erre kérlek ne válaszolj.. Még annyit, itt is ugyanolyan befektetők vannak.mint az otp-ben. Szerintem komoly emberek nem kis pénzzel ,ezért nem kellene minket sértegetni.
Te elfelejtetted bevenni a gyógyszered? Ha nem tevedek te kritizaltál ugy hogy képet sem lattal rolam?hmm en lattam rolad ezert alkottam egy veleményt es megint te szolsz be hogy kepről alkotok veleményt? Hmm 😅
Ja es ezert egy csontvaz az avatarod mert mar ilyen lettel amiatt hogy varod a mol emelkedesét a gep előtt ehen szomjan de nem akar eljönni?:):):)es ez lett belőled tanuljanak belőle akik most akarnak mol részvenyt venni ők is igy jarnak?😅🤣
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.