Nekem régi üldözési mániám, hogy ezt mindig lenyomják és újra és újra keresnek rajta. Hiszen reális esély van arra, hogy fölmenjen. Sok pénz 4-5, akár 8 %-a negyedévente sok pénz.
Azért az elég érdekes jelenség, szerintem, hogy miközben sokan szarozzák a MOL-t, és nem látnak benne fantáziát, a legtöbb topicban a MOL-al foglalkoznak a fórumozók. Már a Mennyit ér az OTP-ben is oldalakon keresztül többségében van a MOL-al kapcsolatos poszt. :) Lehet, hogy amikor azt akarják mutatni sokan, de nagyon, hogy mennyire nem érdekes, és mennyire nincs benne fantázia, kontraproduktív is tud lenni? :)
Tudod, én is vérszemet kaptam az oszti összege miatt, kár lett volna kihagyni, csak eltaktikáztam magam, ha a szélvényvágáskor dobom minden happy, így utólag meg könnyű okosnak lenni (-:
Nincs könyvszerinti vevő, csak eladó, de az bőven. Eddig pont fordítva volt és esett az árfolyam, az is lehet hogy így tudunk fordulni majd. A pánikosokat kikapkodják, mert ugye csak a létező nagyobb tételeket érdemes megvenni tömegével.
Helyben vagyunk. Én egy média "hír"-el kapcsolatban írtam véleményt, te pedig ezt szeretnéd személyeskedésbe fordítani, újra. Miért írogatsz ide egyébként, csak a kötözködés végett? Más értelmet én nem látok benne.
"Nem adhatok mást, csak mi lényegem". Nem tudja senki. Neked kell eldöntened, hogy mennyire kell a pénz, fektetnéd máshova, mennyire visel meg, ha lenne 20% a bukó stb. Annyit lehet látni, hogy a szelvényvágás vetette vissza az árfolyamot, azaz a társaság eddigi profitja és gazdálkodása 3000 feletti értéket ért. Hogy ez így lesz-e a jövőben, nem tudja senki, de eddig így volt.
Azért elég szembetűnő a MOL gyengesége a többi fő BUX komponenssel szemben. Minden tartja magát, a MOL-ban pedig eladói nyomás van osztalék óta minden nap. A 20-as könyv szerint vevő/eladói oldal aránya 1/3 mennyiségileg, tehát az irány adott, lefelé. MA200-nál talán megáll.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.