Az extraprofitadó olyan mint a drog..Ezt nem egészen értettem...A kormánynak?Hogy egyszer akitől beszívták,utána mindig akarják már?Csak mert azt mondta a Hernádi úr,tavaly rekord év volt,lehúztak minket rendben van,de idén ha nem lesz olyan jó,akkor mi lesz?
Te miből gondolod hogy a mol celülmulja a varakozasokat? Mert enszerintem egyaltalan nem fogja hozzni a várakozast nezd a meg az inat hmmm elgondolkodtato meg az is hohy Hernadi miert szalt ki hatalmas mennyisegell szerinted nem tudja milyen lessz a jelentes es a következmenye ha szar lessz vagy ha jo es nem erte volna meg neki tartani jo jelentesre meg az osztalaekra? Ne alltasd mar magad meg itt a többieket
Mi az a hosszabb táv? Csak mert Covid eleje óta ezt hallgatom hogy 3500+ meg hasonlóak. azt látjuk miket görcsöl osztalék előtt éppenhogy elvergődik 3000fölés azt vágás után mindig összefossa magát. Vagy ez a hosszabb táv 10+ év?
Egyetértek. Néhány Mrd Ft be fog forogni a következő napokban a MOL piacára.Jövő pénteken meg jön a jelentés, ami nagyon valószínű, hogy felülmúlja majd a hiper pesszimista elemzői előrejelzéseket.
Én is több részletben kaptam meg. Egyszerű az oka. Nem csak 1 szolgáltatónál van számlám. De ha valakinek van tbsz + normál számlája, akkor is több részletben megy.
Azt írtad a másik topicban, hogy 11% osztalékra, 50% esés. Erre írtam, hogy ez félrevezető. Fenntartom továbbra is, hogy 2 különböző %alapra történő százalékos érték összevetése nem korrekt. Akit érdekel, vissza olvashatja a MOL topicban. A 11% osztalék az éves csúcsárfolyamra, az 50% meg a 2300-ról indult emelkedésre vetítve külön külön igaz, és én nem is ezt vitattam.
Én tegnap a lehető legegyszerűbb logika alapján nyitottam longot - komoly osztalékot fizetett, és ezek tegnap el is kezdtek odaérni az illetékesekhez. Ha csak pár százalékuk visszaforgatja MOL vételbe, akkor az már épp elég, hogy rövid távon fordítson a trenden.
Jó reggeltRemélem szavaid a MOL eredményéről, eredményességéről valósággá válnak,. A MOL jövője a jelentés után is sokkal inkább az optimizmusra adnak okot-- szerintem. Derűs napot, sikeres kereskedést, szép hétvégét!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.