Gy.Németh Erzsébetnek az ATV-ben feltették a kérdést: hogyan akar költségeket csökkenteni a főváros a közműcégek összevonásával? Elbocsájtásokkal? A hölgy zseniális válasza: "Nem, senkit nem fogunk kirúgni. A jelenleg betöltetlen pozíciókba nem veszünk fel munkavállalókat." Szóval - sajnos - én nem tudok bízni sem "ezekben", sem "azokban". Az OTP-nek és a MOL-nak pedig szóljanak már oda a Karmelitából, hogy...
Jó meglátás. A fórumot sajnos átszövi a politizálás, de ez mindig is így volt. A megoszlás cc. 80-20% . A folyamatos buksimosás hosszú távon megteszi a hatását. ( egy milliárd légy ) Nekem konkrétan - mert elhittem az akkori "lózungokat" - egy családi ház árát csavarták ki a kezemből. Tanultam. Senkinek sem hiszek el semmit. De a tények azok makacs dolgok. A számok és eredmények tükrében lehet mást mondani, de nem érdemes. Szerintem tőzsdézz, csak nagyon figyelj oda.
Szia. Ne haragudj, ezzel a filóval ne tőzsdézz szerintem. Értékek mentén és azok mögött? Ez mit jelent, mert kicsit lózung szaga van, amolyan nesze semmi fogd meg jól duma. 10 év konjunktúrát öntöttek betonba, stadionba, faszságokba, az út mellett hagytak 3 millió embert, cserébe senkit sem hagytak az út mellett a Q7-esben szomorkodni...ha érted mire gondolok. A covid nem számít, mert a vírus "korrekt", pont ugyanolyan mértékben súlyt minden országot. Válasszuk már ketté a magyarságtudatot és a gazdasági érdekeket könyörgöm. Amatőr népzenész vagyok, mindenem a magyarságom sejtheted, de ez nem tud kollektív lenni, főleg ha hiteltelen politikusok hasonló lózungokkal bombázzák a népet. Barátsággal: Myrath
Korábban csak a szlovének és a csehek voltak előttünk, most már csak a románok és bulgárok vannak mögöttünk, a többiek mind előttünk. Ennyit a politikai elitünk teljesítménnyéről.
Azt mondod, emelkedett az életszínvonal 2010 óta. Én meg azt mondom, hogy a környező, kelet-középeurópai országokban meg még jobban. Szépen csúsztunk lefelé az életszínvonalban, a GDP-ben versenyképességben. Sajnos, ki kell egészítenem a dolgot azzal, hogy már a 2000-es évek eleje óta ez van, nem csak a Fidesz alatt.
Na, ja, akkor viszont ennek az ellenkezője is igaz lesz: ha globálisan jön egy szemmel látható gebasz, akkor mindegy ki lesz, azt meg fogjuk érezni minden tekintetben...
Olyan bagázs kell, amelyik tiszteli legalább a jogszabályokat, nem tekinti saját erőforrásának az egesz országot, modernizálni, es nem a múltba vezetni akarja az országot. Az ellenzéki összeállásnak épp az az egyik előnye, hogy árgus szemekkel fogják egymást figyelni. Szóval vagy visszafogják magukat, vagy borul az egész belülről, es mennek a kukába.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.