Persze, aki adja, biztos szándékkal teszi :-) Nincsenek összeesküvések, főleg egy OTP-n...egy Deltán még el lehet játszadozni, de ez itt valós 10Mrd forgalom. Kiütötték a certit, az mondjuk csúnya volt, csak lehet, ezzel kinyitották egy "bálna gyomrát" is, abból meg jön, ami benne van.
szerintem hazai alapoknál vár sok sok pénz, csak szarul néz most ki a helyzet....kb. a következő 2 évben. Így nem értékben, hanem túlütésnél kell vásárolni. 16500-16300 körül OTP-be bele kell nyúlni, szippantja magához a szint, meglátjuk. MOL totál két esélyes, szerintem egy rossz repülőtér hirre még innen is tudna esni.
Furán békén hagyják a MOL-t...nekem ez azt mondja, hogy van bizonytalanság, - távol maradó vevők- , de azért itt már nem nagyon kéne tételt eladni - eladók hiánya. Légüres térben mozog. A rossz hír, hogy tojás lett, azaz innen nem pattant. Ki kell várni, de úgy a BÉT en teljesen...aki vett, az 2 nap múlva már bukót látott a számláján. Az eredmények óta, azaz november eleje óta ez megy. Matolcsyéknak most elkapták a tökét, szakadunk(HUF), kamatot kéne emelni, nem ér rá 1 hónap múlva. De aztán meg ki tudja, az mennyire lenne hatásos? Szerencséjük sincs, mert a dollár nagyot megy, de egy jegybanknál a szerencse nem lehet faktor, ezért nem idiótáknak meg álmodozóknak kell vzeni!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.