"Varga Zoltán Péter kimerült – itt: Budapest.1NofmvhhetSpom22nbser 5o., 9r:ed1fa16 · Borzalmas éjszaka. Öt újraélesztés, 20-as, 30-as, 40-es, oltatlan COVID-os betegek, “szadi” és “vérengzés” (természetesen nem direkt, hanem mindkettő nagyon macskakörmök között, de akinek szúrták már artériáját intenzív osztályon, az tudja miről beszélek), érthetetlen, védhetetlen, ezerszer cáfolt ostoba “indoklások” az oltás ellen (“Billgécc.” Tényleg. Ma konkrétan.) azoktól, akik még tudnak beszélni. De mi próbálkozunk. Hét társam és én ma reggel eljöttünk, másik tíz kezdte újra helyettünk.Olyan jó lenne, ha vigyáznál magadra és ránk. Elég, ha nem akarsz mindenben okosabb lenni. Én sem mondom meg, hogy hogyan tervezz épületet, hogyan taníts irodalmat, vagy hogyan burkolj fürdőszobát. Szerintem nem olyan nagy kérés.Központi intenzív. 6:58" Facebook bejegyzése a saját oldalán.
Kiemelném neked az utolsó mondatot egy intenzív osztályon dolgozó ápoló beírásából. Még mielőtt okosabb lennél, mint egy biológus, orvos, immunológus.... És kérlek, ne szemeteld össze a MOL topikot tovább!
Kiemelném neked az utolsó mondatot egy intenzív osztályon dolgozó ápoló beírásából. Még mielőtt okosabb lennél, mint egy biológus, orvos, immunológus.... És kérlek, ne szemeteld össze a MOL topikot tovább!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.